Pécs és környékén valaki(k)??
Sziasztok!
Jövő hét szombat estére keresünk pasit! Min 40 Max 55 éves!
Ápolt heteroszexuális beállítottságú! Szekszárdra! Hely van!
Férfi 45 Hölgy 48 éves! Hármas buli!
Jövő hét szombat estére keresünk pasit! Min 40 Max 55 éves!
Ápolt heteroszexuális beállítottságú! Szekszárdra! Hely van!
Férfi 45 Hölgy 48 éves! Hármas buli!
Mai napra keresnék Aktív férfit vagy párt, egy kis játszadozásra egy jó masszázs is adok. Helyem van Kecskeméten.
Feleség közös kényeztetéséhez keresünk pasit..
Szimpatikus vagy kis viber taliig,míg összehozzuk,először kv és ha klappol minden ,akkor egyeztetünk a továbbiakról..
Győr és környéke elsősorban,több 100km-ről ,arra járok fuvarba és akik eddig írtak kérjük ne írjanak.
Állandó jó méretű pasit keresünk,kivel lehet kommunikálni is..
Szimpatikus vagy kis viber taliig,míg összehozzuk,először kv és ha klappol minden ,akkor egyeztetünk a továbbiakról..
Győr és környéke elsősorban,több 100km-ről ,arra járok fuvarba és akik eddig írtak kérjük ne írjanak.
Állandó jó méretű pasit keresünk,kivel lehet kommunikálni is..
Sziasztok! Pünkösd hétvégén csatlakoznék egy párhoz a hölgy örömére. Bővebb infóért privátban folytassuk.

Sziasztok Ma találkoznék párral, lehet hármas, kisebb gangbang, kaland a természetben, de egyéb huncutság is szóbajöhet.
Ma, vasárnap, valamint a hét első felében, napközben, este szexpartnere(i)m keresem szexi pár, hölgy személyében tabumentes szexkalandra. Zalaegerszegen hellyel rendelkezem, de szívesen utazom is. Magas, sportos, intelligens, többesben tapasztalt negyvenes vagyok. További infók, képek az adatlapomon.
Sziasztok !
Valóban 23cm es cerkámra keresek Budapesten hölgyet , ill. heteró párt !
Valóban 23cm es cerkámra keresek Budapesten hölgyet , ill. heteró párt !
Kedves párt keresek. Elhanyagolt férj vagyok. Maszsàzs.
Sziasztok. 30-as férfiként csatlakoznék párokhoz, bármire nyitott vagyok. Baranya Tolna Somogy
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok!
Írtam privátban!
(Ez egy válasz Kufferke üzenetére (2023. 05. 20. szombat 11:55), amit ide kattintva olvashatsz)
Írtam privátban!

Szolnokon ma délután

Keressük a férfi többest kedvelő párok társaságát is!
Sziasztok!
Adatlap szerint keresnénk!
Adatlap szerint keresnénk!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok. Mai napon napközben pár aki pasit keres és találkozna? Igényes, ápolt pasi vagyok, utazni tudok.
Sziasztok létezik egy kedves igényes pár aki találkozni szeretne? Kecskemét és környéke
Sziasztok
Lajosmizse kecskemet körül párokhoz csatlakoznék.
Fogadni nem tudok de utazni igen. Akinek lenne kedve egy harmashoz írjon
Lajosmizse kecskemet körül párokhoz csatlakoznék.
Fogadni nem tudok de utazni igen. Akinek lenne kedve egy harmashoz írjon