Szerencs közelében diszkrét lakásomon hölgyet párt fogadnék szombat vasárnap.Diszkrét jó képü pasi vagyok jó mérettel.Kellemes partner
Sziasztok! Hölgyek,bi párok, shemale ismeretségét keresem,élvezetes,akár perverz kalandokhoz!
Sziasztok!
Ma este Tihany, Veszprém, Székesfehérvár majd Budapest vonalon autózok egyet.
Szívesen találkoznék párokkal.
Ma este Tihany, Veszprém, Székesfehérvár majd Budapest vonalon autózok egyet.
Szívesen találkoznék párokkal.

Sziasztok.! Párt keresek Budapesten szombati napra azaz holnapra.! Hely megoldható.!
Van itt olyan budapesti hölgy vagy pár, akinek lenne kedve ismerkedni?

Holnap délutántol este éjszaka párt hölgyet esetleg párokat várok privát lakásomon.Inteligens diszkrét férfi vagyok potens és jó mérettel.Miskolctol nem messze.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Siófok, szfehervar.kornyeken keresünk haverommal ma estére nőt
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Ma este. ?.Siófok környékén? Pár vagy nő??
Ma este Szombathelyen és környékén szívesen csatlakoznék párhoz vagy lányhoz, utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok! Fiút keresünk a hölgyrèszère ,fogadnitudunk leveleketprivátba.

Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot.
Szívesen ismerkednék hölgyel vagy párral, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi,178 magas.
A mai napon pénteken egész nap jó nekem,vagy este is, még a szombat este is megfelelő.
Írjatok privátban, utazni tudok bárhová.
Szép napot.
Sziasztok!
Ápolt igényes 27 éves srácként keresek hölgyet, párt, sportos alkattal 19/6 borotvált intimmel. Szombat délután/ estére keresnék utazni tudok és fogadni is
Ápolt igényes 27 éves srácként keresek hölgyet, párt, sportos alkattal 19/6 borotvált intimmel. Szombat délután/ estére keresnék utazni tudok és fogadni is

Fiatal perverz srac, igényes tiszta sportos, ismerkedni fiatal/-os perverz parral bi alapon is.
34éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal szivesen ismerkednék több infó privátba. Helyem van Budapesten.
Benne lennék. persze heteró alapon a hölgy örömére!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok hölgyeket párokat keresek.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok.
Helyel rendelkezem.Dohány utcában.(Bp)
Amatőr masszást szívesen nyujtók.
30èves 178cm 80kg vagyok.