Jászságban keresek házaspárt hárman párban kalandra és orális örömökre
szerda estére vagy megbeszéljük mikor találkozunk
szerda estére vagy megbeszéljük mikor találkozunk
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Péntek délutáni-esti órákban párhoz csatlakoznék.Hegyeshalom-Győr-Székesfehérvár-Dunaújváros vagy Budapest Dunaújváros útvonal mentén.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! A héten szívesen találkoznék párokkal és lányokkal, utazni fogadni tudok, részletek privátban!
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Sziasztok Kerestek még pasit?
(Ez egy válasz fatelep8485 üzenetére (2023. 05. 29. hétfő 00:35), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok. hölgyet, párt fogadnék ma este privát játéktermembe (biliárd, darts, csocsó, pingpong, mozisarok), ahol hosszú dákók várnak a vendégekre.
Sziasztok. Hölgy vagy Pár társaságát keresem. Kukkolás is érdekel!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
28eves 180magas 85kg. Kék szemű barna hajú srác vagyok
Párt vagy nőt keresek hetero alapon Pestmegyen belül.
Köszi előre is.
Privibe adok elérhetőséget
Párt vagy nőt keresek hetero alapon Pestmegyen belül.
Köszi előre is.
Privibe adok elérhetőséget
Szabolcs megyéből párt keresek.
Üdv szexet imádó társaim!!! Igazán Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére. Vagy szoló hölgyhöz.Részemről tabuk és gátlások nincsenek a jó ízlés határain belül! . Kitartó vagyok átlagos mérettel viszont bőséges nektárrall! Helyem van de hozzátok is mehetek. Hívjatok , írjatok , megbeszéljük és akár azonnal is megyek! üziket privátba.!!!!
Sziasztok 32 éves pasi vagyok, Baja környékén keresnék nőt vagy párt akihez csatlakozni lehet, imádok nyalni és minden jóra nyitott vagyok, kor nem számít, és csak olyan írjon aki valóban is szeretne találkozni.
Nagy farokkal házaspárhoz csatlakoznék .
Sziasztok. Ma estére pasit keresünk
Sziasztok sikerült találnotok partnert?
(Ez egy válasz pleasure01 üzenetére (2023. 05. 28. vasárnap 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 28. vasárnap 15:00

Sziasztok! Ma estére keresnénk pasit adatlapunk szerint cuckoldra! III. Kerületben helyünk van.
Sziasztok!
Holnap(hétfő) este párt hölgyet keresek minden jóra Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Holnap(hétfő) este párt hölgyet keresek minden jóra Budapest - Mosonmagyaróvár útvonalon.
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek ma ejszakára vagy holnap napközben akikhez csatlakozhatnék vagy csak nézném őket szex közben
Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!

sziasztok van itt olyan pár akik szoktak Balatonberénybe járni nudizni esetleg Bük Kehida Sárvár textilmentes fürdő szauna és keresnek 3adiknak hetero fiatal srácot Zala Vas Somogy Sopron privibe lehet írni