Sziasztok!
Lányt vagy párt keresnék!
Az adatlapon mindent megtalálsz!
Lányt vagy párt keresnék!
Az adatlapon mindent megtalálsz!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok , igényes , intelligens ferfiként párokat fogadnék Nyiregyhazi belvarosi lakasomban. 100% diszkrecio
sziasztok hármas szexre keresek párokat helyem van veszpém megyében
írj benne vagyok minden jóban
írj benne vagyok minden jóban
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!! !()(pisi szex is ok!!l
Szép Reggelt! Budapest és környékén Párral ismerkednék!
Sziasztok! Mai napra keresek partnert.
Sziasztok !
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Budapesten keresek kedd estére heteró alapon párt ill. elhanyagolt nőt !
Valóban nagy méretű , megbízható vagyok !!
Sziasztok!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Hétfő/Kedd/Szerda délelőtt szívesen kényeztetnék Hölgyet 100% orgazmus garanciával az adatlapomon leírtak szerint!
Sziasztok. Budapest és környékén kellemes orális játékokhoz keresek Hölgyet vagy Párt!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Sziasztok

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Kecskeméten létezik igénye pár?
Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó masszőrt keresünk párosunk hölgytagja részére. Csak privát üzenetet várunk !
Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Sziasztok..jövő héten (jún.5-8) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Elhanyagolt férj vagyok. Szívesen csatlakozóm párhoz harmadiknak. Hosszú távon is. Kor alkat nem számít. Maszsàzs órákon át mindenki örömére.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !