Szép napot!
Az egész délelőttöm szabad!
Odaadóan kényeztetnék hölgyet ha lenne jelentkező egy sportos nyelvhasználat imádó nagy intimmel rendelkező pasira!
Hatvan és környéke!
Az egész délelőttöm szabad!
Odaadóan kényeztetnék hölgyet ha lenne jelentkező egy sportos nyelvhasználat imádó nagy intimmel rendelkező pasira!
Hatvan és környéke!
Sziasztok!
Balatonfüredenhellyel rendelkezem,illetveméretes borotvált farkam is van hozzá...
Érdekes lehetek?
Balatonfüredenhellyel rendelkezem,illetveméretes borotvált farkam is van hozzá...
Érdekes lehetek?
06.13 kedd estére keresünk párt vagy pasit. Gyékényesen fogunk horgászni. Csak az írjon, aki el is jön. Nem utazunk!
Sziasztok! Szexre éhes s hetero párt vagy hölgyet szívesen fogadna egy 32 éves hetero srác ma este a budapesti lakásán, vagy akár még is látogatna.
Üdv,
Dávid
Üdv,
Dávid
Sziasztok. Nő vagy pár aki szívesen ismerkedne??
Sziasztok párt vagy hölgyet szívesen fogadnék vagy látogatnék ma este ! Fiatal igényes jó intimmel

Sziasztok , igényes , intelligens ferfiként párokat fogadnék Nyiregyhazi belvarosi lakasomban. 100% diszkrecio
Sziasztok!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0, M1 vonalon!
Érezzük jól magunkat!!
Szép napot!
Holnap délutánra keresek hölgyet vagy párt Salgótarján, Pásztó, Hatvan, Gödöllő, M0, M1 vonalon!
Érezzük jól magunkat!!

Szép napot!
Kedves Hölgyek!
Ma délelőtt nincs kedve/kedvetek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Ma délelőtt nincs kedve/kedvetek meglátogatni a tetováló szalonomban?
Budán vagyok a 3. kerületben. Bármi lehet, de semmi sem kötelező!
CSAK HÖLGYEK!
Ma délelőtt unatkozó Hölgyet kényeztetnék!
Masszázs,hiperaktív nyelvhasználat és rendkívüli odaadás!
Hatvan és környéke!
Helyem is van!
Masszázs,hiperaktív nyelvhasználat és rendkívüli odaadás!
Hatvan és környéke!
Helyem is van!
Hali. Nőt/párt keresek közös örömök megélésére! Ápoltság&diszkréció 100%ban adott és elvárt! 21/F képek az adatlapomon privátban válaszolok minden egyéb kérdésre! Utazni tudok fogadni nem. (Esetleg autómban)
Sziasztok!Van itt,hölgy vagy pár akihez csatlakozhatok még ma éjszaka?Ápolt,igényes 39 éves férfi vagyok!
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Elhanyagolt férj vagyok. Szívesen csatlakozóm párhoz harmadiknak. Hosszú távon is. Kor alkat nem számít. Maszsàzs órákon át mindenki örömére.
Sziasztok..jövő héten (jún.5-8) nem lenne hölgy, vagy pár aki szívesen ismerkedne illetve szimpátia esetén találkozna velem Eger illetve környékén?

Sziasztok. 41 éves férfi vagyok, hölgyet vagy párt keresek Körmend, Szombathely, Zalaegerszeg környékén, valamint Burgerland tartományból, Oberwart és környékén,
Ma este 21 órára hetero, nemdohányzó masszőrt keresünk párosunk hölgytagja részére. Csak privát üzenetet várunk !
Kecskeméten létezik igénye pár?
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok