Hello! Pár szeretne ismerkedni pasival de csak borsod közelben. Adatlap szerint keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok! Idősebb 50-70év körüli hölgyet keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom,cuckold. olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet.
Sziasztok!Párt keresek holnap Sarudon a Tisza tónál autós kalandra,ahol a férfi tag szereti nézni ha pàrját előtte dugjàk szopatják egy méretes szerszámmal.Jó idő esetén akár strandolással napozással egybekötve.
Szép Napot! Szívesen ismerkednék egy Középkorú Párral!
Sziasztok.Ma egész nap itthon vagyok.Szívesen fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Érezzük jól magunkat ezen az esős napon.Várom üzeneted!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok. Helyileg merre?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 18:50
Törölt felhasználó (4703071)

Sziasztok hármahoz keresünk férfit beszalos $$$
50-es házaspár házibarátja lennék.
Magányos Hölgyekkel,esetenként párokkal szívesen ismerkednék!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!
Többes együttlétben tapasztalt,odaadó Pasi!
Sziasztok írtam üzenetet
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 08. csütörtök 18:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 08. csütörtök 18:50

Törölt felhasználó (4703071)

sziasztok most 7 vegen ra ero pár van-e itt ahol a ferje elott megdughatnam a fekeseget? Hely kellene utazni tudok!
Hölgyek, párok akik ráérnek ma este? Helyem van, Bp. XIII. ker (27F)
Sziasztok párral ismerkednék akár hosszabb távon is én egy 36 éves határozott magára adó férfi vagyok, nagy szexuális élet vággyal rendelkezek, nagyon szex centrikus vagyok, szeretnék találni egy hasonló gondolkodású párt akár idősebbet is, akikkel kellemes órákat, hétvégéket tölthetünk együtt. Előre is köszönöm, eredményes keresést kívánok mindenkinek.
Sziasztok. Nő vagy pár, aki szívesen ismerkedne-találkozna??
Sziasztok.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Szolnok,T.szentmiklos környékén keresek telt hölgyet vagy ilyen holgytagú házaspárt akikhez csatlakozhatnék.
Sziasztok! Ma estére Füzesabony környékén keresek lányt, hölgyet, asszonyt, vagy párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgytag örömére!
Hely megoldható!
Hely megoldható!
Párral élvezkednék Budapesten
Sziasztok,
24/150/55 csinos igenyes baratnommel keresunk igenyes sportos jomeretu pasit
Cuckoldra. Delelott del korul erunk ra
Nyiregyhazan van helyunk
Bemutatkozo levelet varunk fenykeppel , viber elerhetoseggel.
Csak ezekre a levelekre valaszolunk
24/150/55 csinos igenyes baratnommel keresunk igenyes sportos jomeretu pasit
Cuckoldra. Delelott del korul erunk ra
Nyiregyhazan van helyunk
Bemutatkozo levelet varunk fenykeppel , viber elerhetoseggel.
Csak ezekre a levelekre valaszolunk
Két 40 éves pasi átlagos testalkattal párokhoz csatlakozna a hölgy örömére. Oszd meg velünk a feleséged és az élvezetet. Irj privit