Pasikkal-Párokkal ismerkednénk az adatlapunkon leírtak alapján.
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Sziasztok! Keresünk egy nagyobb intim mérettel rendelkező srácot (kb 20cm) párom szeretné kipróbálni az érzést amit egy ilyen farok adhat. Légy FÜGGETLEN, sportos 30 és 50év közötti és rendelkezz adatlappal. Tudj utazni. Fotó küldése emailen ne legyen probléma. A megkereséseket belső üzenetben várjuk. Ui: párokkal is szívesen ismerkedünk.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z
Budapesti hellyel rendelkező férfiként keresek nőt vagy párt. Igényesen hetero alapon. Élvezzük és érezzük egymást!
Ha felkeltettem az érdeklődésetek írjatok pm.
Üdv Z
sziasztok feleseget hasznalnek a férje elott(cuckold) ! Vannak-e itt erre izgulo pasik esetleg?
Sziasztok. Nő vagy Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna?? Hely ok.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok! Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma este párt fogadnék,a látványért,de be is segítek ha kell! Akár a kint a szabadban,szép környezetben a kertben!
Jövő hét péntekre párt keresnék nagy mérettel a hölgy örömre.
Ápolt, sportos, nagy méretű pasi vagyok, többesben van tapasztalatom.
Ápolt, sportos, nagy méretű pasi vagyok, többesben van tapasztalatom.
Csinos, bi hölgytagú pár házibaráti pozíció megüresedése miatt 18-40 év közötti, sportos, jó méretű, barna/fekete hajú srácot/férfit keres harmadiknak, a hölgy kényeztetésére.......Üzeneteket belső üziben várunk, aztán e-mailen folytatjuk. Fotó - és később telefonszám is - szükséges lesz...anélkül ne is jelentkezz....Békés megye és környező megyékből, távolabbról felesleges...
Túlfűtött páros akik fiút keresnek és szeretik átélvezni az egész éjszakát...?!? írj üzenetet

Sziasztok
Napközben párral hölggyel gabalyodnék.
Napközben párral hölggyel gabalyodnék.
Szép napot mindenkinek!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
Kedd-től Péntek-ig minden nap délelőtti kikapcsolódásra keresek Hölgyet vagy Párt!
Bővebb infó az adatlapomon!
Szándékotokat jelezzétek bátran!
További szép napot!
37 éves,sportos,odaadó,kitartó pasi vagyok!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szívesen tölteném a Kedd estémet Högy vagy Pár társaságában!
Vagy akár a délelőtti óraimat is ha neked akkor jó!
Ha felkeltettem érdeklődésed jelezd kérlek!
Szia, sziasztok.
Holnap reggel délelőtti talira keresek párt vagy esetleg pasit.
Titkos partnerem kényeztetésére ő 50 éves molett biszex Milf
Hely van. Csak az aki komolyan el is mer jönni az írjon. Privát üzit
Köszönöm...
Holnap reggel délelőtti talira keresek párt vagy esetleg pasit.
Titkos partnerem kényeztetésére ő 50 éves molett biszex Milf
Hely van. Csak az aki komolyan el is mer jönni az írjon. Privát üzit
Köszönöm...
sziasztok
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne....
Moto
Hármasban tapasztalt pasas,párral ismerkedne....

Moto
Igényes párt keresek hármasra, illetve szívesen lennék ilyen pár házibarátja.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
30 éves sportos srác vagyok átlagos méretű (17cm) de szép farokkal. Egyedül lakom a 9. kerületben.
Pàrt fogadnèk Bècsben, egèsz èjre is

Este párt fogadnék a 13 keruletben