Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Középkorú párt keresek akik azt csinálhatnak velem amit csak akarnak. Mindenre nyitott vagyok.
Középkorú párt keresek akik azt csinálhatnak velem amit csak akarnak. Mindenre nyitott vagyok.
Sziasztok! Ma estére keresek egy izgalmas párt.
Jóképű, intelligens és nagy mérettel rendelkező igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Hajdúszoboszlón, ma csütörtökon szexpartnert keresek!
Puncit kényeztetnek, nyalnák!
Puncit kényeztetnek, nyalnák!
Párt keresek aki elvenné e téren a szüzességem.
Sziasztok! Párodat megdugnám neked,vagy veled ,-))

Szexhaverom keresem, akivel alkalom adtán, kivernénk, esetleg orál is bele fér, kölcsönösen! /lényeg a kölcsönösen!!/
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
Továbbá ismerkednék ilyen tagú párral is, akiket érdekel a közös cumizás
Dunaharaszti
Álltalában nap közben, de inkább a délelőtti órákban érek rá, kép nélkül kérlek ne keress
2023. június 30-tól július 03-ig péntek délután, szombat és vasárnap napközben Balatonberényben a nudis strandon fogunk pihenni. Várjuk a környékbeli heteró fiúk megkeresését. Megismersz minket női tagunk következő kiegészítői alapján: fekete testhez simuló nyakpánt, valamint ezüst csattos csípőöv. Azok a fiúk, akik ismerkedni szeretnének velünk, nyugodtan szólítsanak meg ott, vagy írjatok itt üzenetet.
Sziasztok! Pénteken napközben (akár már a reggeli óráktól), hosszú kihagyás után, ismét átélném a hármas adta élvezetet. Ehhez keresek párt. Utazni tudok.
Sziasztok.
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben.
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben.
Hajdúszoboszlón, csütörtökon beszállnak harmadiknak! Imádok nyalakodni!
Pesten fogadnék párt ma este lakásomon.
Pécsen csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz. Pár esetén hetero alapon a hölgy örömére!
Borotvált átlagos mérettel képeim vannak fent!
Írj rám ha érdekel!
Borotvált átlagos mérettel képeim vannak fent!
Írj rám ha érdekel!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Kár hogy messze vagytok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 20. kedd 17:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 20. kedd 17:43
Törölt felhasználó (16952)

Sziasztok!
Kis cicis,kerek popsis, fiatal Hölgy partneremmel keresünk:
18-50 éves, nagy (minimum 18cm) vastag! farkú pasit/pasikat hármas-négyes szexhez.
Akit esetleg érdekelne, bármi kérdése lenne, kérjük üzenetben jelezze.
Egy rövid bemutatkozás, pár db fénykép nagy előnyt jelenthet!
Találkozni, és cselekedni szándékozók leveleit várjuk csak!
Nem szeretnénk felesleges köröket! Cél, hogy mindenki jól érezze magát.
További szép napot kívánunk mindenkinek!
Kis cicis,kerek popsis, fiatal Hölgy partneremmel keresünk:
18-50 éves, nagy (minimum 18cm) vastag! farkú pasit/pasikat hármas-négyes szexhez.
Akit esetleg érdekelne, bármi kérdése lenne, kérjük üzenetben jelezze.
Egy rövid bemutatkozás, pár db fénykép nagy előnyt jelenthet!
Találkozni, és cselekedni szándékozók leveleit várjuk csak!
Nem szeretnénk felesleges köröket! Cél, hogy mindenki jól érezze magát.
További szép napot kívánunk mindenkinek!
Sziasztok! Igényes, ápolt, nagy méretű férfiként házibarátja lennék egy érettebb budapesti párnak…
Párokhoz (is) szívesen csatlakoznék hetero alapon.
Átlagos testalkat, normál (de vastag) mérettel megáldva.
Időbeosztásom rugalmas, utazni tudok, a búvóhelyet megoldani nem okoz problémát.
Átlagos testalkat, normál (de vastag) mérettel megáldva.
Időbeosztásom rugalmas, utazni tudok, a búvóhelyet megoldani nem okoz problémát.
Adatlapunk szerint ismerkednénk.
Bár mondjuk két csaj van a fotókon
(Ez egy válasz Bonaparte üzenetére (2023. 06. 21. szerda 10:10), amit ide kattintva olvashatsz)