Sziasztok!
Holnap délutánra keresnék párt, nőt Veszprém megyében.
Holnap délutánra keresnék párt, nőt Veszprém megyében.
Kedves, arányos jófej párt keresek 40 éves korig, ahol a férfi bi nem jelent akadályt.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Nagyon kanos vagyok. Tudjátok ez a dagad a fasz szindróma. Szívesen találkoznék hölggyel vagy pár női tagjával akit lehet kényeztetni és kölcsönösen örömet szerezhetünk egymásank! smile
Üdv Z
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz hölgytagunk örömére!
Csak olyan pasik írjanak akik mernek is talákozni!
Párokkal is szívesen ismerkednénk!!
Szép estét mindenkinek!
Adatlapunk szerint keresünk pasit 3as hoz hölgytagunk örömére!
Csak olyan pasik írjanak akik mernek is talákozni!
Párokkal is szívesen ismerkednénk!!
Szép estét mindenkinek!
Sziasztok
(Ez egy válasz bikini üzenetére (2023. 06. 23. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma este párokat fogadnék a 13 keruletben

Szia, Jó meglátás, itt nincs adatlapunk, tudod miért?
Az olyan buták miatt mind te aki nem olvasta el alaposan a kitételeket ja és ott a mail , de látod -látod ez itt a baj kötekedés megy az értelmezés nem! De ne félj nem vagy egyedül.
Csak az utolsó üzenetet említem, levélben 28 éves adatlap bemutatkozó 34 és még egy kicsit lejjebb pedig 35 . na itt a baj Sok sikert (Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 22. csütörtök 19:08
Az olyan buták miatt mind te aki nem olvasta el alaposan a kitételeket ja és ott a mail , de látod -látod ez itt a baj kötekedés megy az értelmezés nem! De ne félj nem vagy egyedül.
Csak az utolsó üzenetet említem, levélben 28 éves adatlap bemutatkozó 34 és még egy kicsit lejjebb pedig 35 . na itt a baj Sok sikert (Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)

Az a baj, hogy adatlapotok sincs, nemhogy arcképes fotótok.
Sziasztok! Sportos nagy méretű pasit keresünk ma Zuglóba
Ma késő este, éjjel szívesen csatlakozom egy igényes, dögös párhoz.
Sziasztok. Nővel, párokkal ismerkednék, csatlakoznék. Hatvan környéke. Viber van.
Általában hétvége szabad.
Általában hétvége szabad.
.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 23. péntek 04:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 04:17
Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok mi egy hetero pár vagyunk 37/42 évesek .szombat vagy vasárnap estére keresünk 2 jó méretű max 40 éves korig pasit. Vibered legyen privátba irj
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Férfit keresünk feleség többes örömére ......
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Párt keresek ma este Sarudon a Tisza tónál,ahol a férfi tag szereti nézni,ha párját előtte dugják,szopatják méretes szerszámmal,autóban,szabadban
Pasi jelentkezzen aki tud utazni, mer találkozni és 18+ Nem csak az életkort értve
Vasárnap, és egész jövő héte⁵n, Tiszatavi. Nudizos hajokázashoz keresek hölgyet esetleg párt
írtam nekik mailt és beszéltem velük , én is ezt kérdeztem "Sokan nem értelmeztek az adatlapot a kornál elakadnak az emberek" igen én is több vagyok de vissza is írtak nem volt bonyolult
(Ez egy válasz határozott40 üzenetére (2023. 06. 22. csütörtök 19:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 22. csütörtök 19:08

Az a baj, hogy adatlapotok sincs, nemhogy arcképes fotótok.