Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
Hódmezővásárhely környékén van esetleg fiatalabb férfi aki csatlakozik házaspárhoz 18cm körüli mérettel
Srácokat keresünk.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Adatlapot olvass,ha mindennek megfelelsz akkor írj légyszi,privátban.
Szép jo estét.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Adatlapomon a részletek.
Köszönöm ha megnézed és elolvasod.
Ha tetszik akkor várom leveled.
További szép estét.
Adatlapom szerint is keresek kapcsolatot.
Adatlapomon a részletek.
Köszönöm ha megnézed és elolvasod.
Ha tetszik akkor várom leveled.

További szép estét.
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Párt keresek ma estére! Többesben tapasztalt jókèpű pasi vagyok 20/5 mérettel! Utazni tudok
40-es magas vastag farkú férfi párral ismerkedne . képek adatlapon

Csinos igényes 23 eves150/55 , 6honapos terhes parommal keresünk
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
CUCKOLD-ra hétkoznap délelött ráérő igényes pasit
Kigyurt test , nagy méret előny
Kizárólag Nyiregyhaza, Debrecen környékéről keresünk
Hosszútávra
Kiskunélegyháza-- Budapaet útvonalon hetente több alkalommal közlekedek, Örömmel töltenék pár órát Hölggyel,párral , Úrral.
Mai és holnapra keresnék szexpartnert aki eljönne hozzám Tiszafüredre.
Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akik számára izgató ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...

Sziasztok.Ma hölgy vagy pár meglátogatna csendes otthonomban Gödöllőn? Várom üzeneted!
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok. Békés megyei hölggyel vagy párral ismerkednék kizárólag hetero alapon, 48éves Potens férfiként. Üzenj privátba
Sziasztok. Somogyból van itt Hetero pasi aki csatlakozna párhoz?? Várjuk jelentkezőket üzenetben!!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok!
Sziasztok!
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Július 3-4.-én lesz hölgy vagy pár a Balaton körül, bárhol jó, utazni tudok, igényes tisztelettudó, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 42 éves vagyok, 82 kg 178 magas.
Írjatok privátban.
Szívesen ismerkednék, bármi szóba jöhet...
Csak hölgy vagy pár!
Köszönöm!
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Szép Napot! Budapest és környékén Párral szeretnék ismerkedni!
Kaposvári párhoz beszállnék diszkréten! 50 éves fiatalos potens pasi vagyok. Hely kell.