Badacsonyban ismerkednek
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok! Ma délután vagy este hölggyel vagy párral találkoznék Budapest és környékén.
Pesten keresek ma délután este párt.Helyem van,utazni is tudok.
Sziasztok! Valós párhoz szívesen csatlakoznék! Nyitott, közvetlen és potens 40-es férfi vagyok. Intim 21/6
Sziasztok! Borsod, Szabolcs megyéből keresünk hetero srácot (30-55 év között) aki hellyel rendelkezik és szeretne találkozni az esti órákban.
Sziasztok!Olyan párt keresek a Tisza tónál sarud,poroszló autós kalandra ahol a férfi tag szereti nézni ha párját előtte dugják,szopatják egy méretes szerszàmmal.
Sziasztok!Mára keresek hölgyet,párt Budapesten,Pest megyében.Igényes,jókedélyű,tapasztalt,sportos srác vagyok nagy intimmel!Írjatok
Sziasztok! Vasárnap kora délutántól a Balaton északi partján, Csopak környékén tervezünk néhány órára,5 vagy 6 személyes vitorlást bérelni egy barátunkkal közösen. Ha volna olyan korban és alkatban hozzánk hasonló pár, esetleg szóló pasi, akik költségmegosztással csatlakoznának hozzánk, jelezze pénteken délelőttig . Úgy gondoljuk, remek lehetőség lehet kötetlen ismerkedésre, kölcsönös szimpátia esetén akár többre is..
Sziasztok!
Igénye,többesben tapasztalt fiatal srácként szívesen ismerkednék olyan párokkal akik alkalmi,vagy esetleg házibarátot keresnek hosszútávra!
Én Budapesti vagyok,szerintem max 50km-ig lehet értelme ismerkedni (tapasztalatom alapján).
Viberen, WhatsAppom van, termesztésen tudunk ott is kommunikálni!
Mindenkinek kellemes keresgélést kívánok!
Igénye,többesben tapasztalt fiatal srácként szívesen ismerkednék olyan párokkal akik alkalmi,vagy esetleg házibarátot keresnek hosszútávra!
Én Budapesti vagyok,szerintem max 50km-ig lehet értelme ismerkedni (tapasztalatom alapján).
Viberen, WhatsAppom van, termesztésen tudunk ott is kommunikálni!
Mindenkinek kellemes keresgélést kívánok!
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Sziasztok. Nő, vagy Pár aki szívesen ismerkedne-találkozna. (hely van)
Bp.-i vagy Pest megyei, 50-60 év közötti hölgyet kényeztetnék a párja előtt vagy közösen a párjával!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére
Plusz férfit keresünk feleség plusz örömére ,,,,
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma estére keresek párt pesten.Helyem van.
Sziasztok 07,07 Péntek estére keresek Bi elhanyagolt hölgyet, csajszit , ill párt vagy esetleg sw házi bulit. Üdv Laca
Sziasztok..
Fejérben ,Veszprémben ,értelmes ,normális párhoz társulnék,hetero alapon..
Fejérben ,Veszprémben ,értelmes ,normális párhoz társulnék,hetero alapon..
Sziasztok..
Fejérben ,normális,értelmes párhoz társulnék....heteró alapon..
Fejérben ,normális,értelmes párhoz társulnék....heteró alapon..