Sziasztok,
Péntek estére keresnék sportos/átlagos alkatú női taggal párt, hely Tökölön. Privátban egyeztessünk.
Péntek estére keresnék sportos/átlagos alkatú női taggal párt, hely Tökölön. Privátban egyeztessünk.
Sziasztok
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Olvasom itt ,ott nem találnak találkozni merő pasit, hogy sok lett itt a kamus, hát én találkozni is merek és ha kell nem fogok vissza lépni ha akcióra kerül a sor . Üdv Laca
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok!Igényes hàzaspàr vagyunk, Igényes barátot esetleg párt keresünk..Miskolc környékén..
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok! 22 éves fiatal, kedves, diszkrét srácként ismerkednék olyan párral, akik fiatal srácot keresnek a hölgy örömére.
Sajnos helyem és jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyemhez közeli helyekre tudok utazni (Csepreg, Sopronhorpács, Egyházasfalu, stb...).
Sajnos helyem és jogsim nincs, Sopron-Szombathely vasútvonalon, illetve lakhelyemhez közeli helyekre tudok utazni (Csepreg, Sopronhorpács, Egyházasfalu, stb...).
Sziasztok keresünk kizárólag a lány örömére nagy farkú srácot ha lehetséges írj telefonszámot
Ma Kora d'un 2-4 között a, szepvolgyin kalandoznek kedves hölgyel v párral.
A legszűkebb keresztmetszet általában a bizalom, ezért aki szeretne ilyet, annak felajánlom, hogy telefonon beszéljünk. Budapesten autóval tudok menni bárhova.

Párt keresek játékokra kor alkat nem számít Ózd plusz 50 km
Sziasztok! Jön ma valaki Dreamlandbe?

Sziasztok.Júli.18-tól Zalakaroson leszek hölgyet keresek,vagy párhoz csatlakoznék hetero alapon.Ha valakinek van kedve ismerkedni akkor levelet légyszi privátban.Szép napot

Feleség kényeztetésére keresünk izmos , jóképű !!!méretes pasit .
Balatonnál ma estére van lehetőség?

sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) hely kellene utazni tudok!
Sziasztok.
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral vagy bulis társasággal.
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok emailt termeszetesen küldök.
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott.
, de szivesen adok telefonszamot is.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras..
Andras vagyok, 28 eves urkent szivesen ismerkednek párral vagy bulis társasággal.
Magamrol nehany mondat:
28 eves vagyok, hetero, kedvelem a 40 koruli korosztaly.
183 magas, 94 kg vagyok korulbelul, rövid haj, jokepunek mondott ur. De beszeljenek a fotok , ha kapok emailt termeszetesen küldök.
Fetisem a nagy cici, csakis normal dokgok erdekelnenek.
Helyileg en Pest megyeben lakom , Solymaron, szivesen reszt veszek buliban is.
Reszemrol diszkrecio adott.
, de szivesen adok telefonszamot is.
Varom szives visszajelzest.
Udv, Andras..
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Kaposvárról van valaki aki pasit keres?
Sziasztok Bp-i hölgyet, csajszit, párt keresek Szombat estére "07,14" sw házi buliba is szívesen részt vennék .
Sziasztok!
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.
Potens budapesti férfi társat keres hosszútávú szex kapcsolat céljából.