Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekel,párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket is.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Sziasztok! Igényes, nagyméretű férfiként keresnék egy érett párt a Balaton déli partján, ma nap közben…
Sziasztok.Délután esetleg valaki?Egy jó hármasra.
Párhoz csatlakoznék ma Szeged-Bp-Hegyeshalom vagy Szeged-Székesfehérvár-Győr-Hegyeshalom útvonal mentén
Budapesten, hétközben-napközben lakással rendelkező pasit keresünk.
Sziasztok.Délutáni, esti hancúr hölgynek, párnak ?Csendes otthonom van Gödöllőn.
Várom üzeneted!

Ajkán vagy a közelben hölgy/pár? Ma?
Kaposvári olyan pár, ahol a hölgy kívanja de a párja nem nyalja ki? Szivesen átvenném eztca feladatot! Irkatok!
Sziasztok.
Esti orakra keresek párt, ahova beszállhatnék 3. személynek a hölgy örömére. Budapest és környéke. 28 eves srac vagyok
Esti orakra keresek párt, ahova beszállhatnék 3. személynek a hölgy örömére. Budapest és környéke. 28 eves srac vagyok
sziasztok feleseget hasznalnek a ferje elott(cuckold) Ha vannak itt erre nyitott párok esetleg?
Ma este párhoz csatlakoznék.
Sziasztok!!!

Párt szívesen fogadnék ma este. Diszkrét ápolt férfi vagyok.
Sziasztok!Ma este, nő vagy Pár aki találkozna??(hely van!!)
Hétfőtől a hét minden napján délutàntól nudizàst,kedvelő pàrt fogadok telkemen a Tisza tónàl.Nudizás,napozás,hűsölès a medencében,szex.Hétvégén Szombaton újra többes buli.Nők,párok
Szívesen találkoznék párral MA ESTE belvárosba VAN HELYEM. 34 éves, sportos ,diszkrét,ápolt férfi vagyok, ha érdekellek írj és mutatok még képet és írók magamról részletesen.
Sziasztok Siófokon 178 cm magas 90 kg ápolt igényes férfi vagyok szívesen ismerkednék találkoznék nőkkel padokkal, helyem van
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
17. és héten hétközben is tudunk ismerkedni ha az adatlapunkon leírtaknak mrgfelelő megkeresést kapnánk....
Privát üziket várunk
Privát üziket várunk
Duci kövér vagy idősebb parhoz csatlakoznek