Ma este szívesen medencéznék egy kedves párral nálam délpesten

Irtam nektek privátban
(Ez egy válasz Helyespár01 üzenetére (2023. 07. 18. kedd 15:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 07. 18. kedd 15:30

Sziasztok!
Igényes, intelligens, csinos párként keresünk hasonló tulajdonságokkal rendelkező pasit a hölgy örömére.
Igényes, intelligens, csinos párként keresünk hasonló tulajdonságokkal rendelkező pasit a hölgy örömére.
Kaposváron melyik pár, házaspár keres vastagfaszú diszkrét, nyitott pasit? 50 vagyok akkor írj ha igy is jó!, hely kell!
Párokat fogadnék ma estére!
Szívesen fogadnék párt az otthonomban, ma este!
Badacsony környékén ismerkednék
Kazincbarcika és környékén feleséget kényeztetnék!
Sziasztok!
Sziasztok! 07.21-e pénteken estey kölcsönös szimpátia esetén szívesen fogadnánk a lakásunkban egy, az adatlapunkon feltüntetett paramétereknek megfelelő, budapesti vagy környéki, 35-50 év közötti, nagyon izmos, nem dohányzó , ápolt hetero pasit.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok! Örömmel tenném még izgalmasabbá mai együttléteteket.
Természetesen mindent a kéréseitek szerint.
40-es sportos ápolt pasu vagyok.
Megfigyelőként is számíthattok rám.
Írjatok privinen.
Andris
Természetesen mindent a kéréseitek szerint.
40-es sportos ápolt pasu vagyok.
Megfigyelőként is számíthattok rám.
Írjatok privinen.
Andris
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ismerkednèk hölggyel, párral
Alkalmilag vagy hosszabb távon
Alkalmilag vagy hosszabb távon
Pesten fogadnék párt ma este klímás otthonomban.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok! Ma estére keresek nőt vagy párt bpn! Helyem sajnos nincs de utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok! Ma délelőtt kedves pár házi welneses huncutkodásra? Szívesen fogadnálak, privát üzenetet kérek.
Sziasztok! Holnap délelőtt lenne pár egy kis házi welnesre, lazulásra? Ápolt, megbízható férfi vagyok.
Sziasztok ápolt férfi Ma este keresnék nőket párokat Siófokon helyem van
40es magas pasi 19/6 farokkal párral ismerkedne