Sziasztok.Párt keresek ma egész nap nudizás,napozás,hűsölés a medencében,sex cuckold.Telkemen a Tisza tónál.
Fiatal srácként fiatal párhoz csatlakoznék Budapesten. Igényesség, fittség, egészség, kedvesség, diszkréció adott és elvárt
Privát üzenetben egyeztessünk

Sziasztok!
Misi vagyok 29 éves pasi Hatvanban lakom.
Hétfőn és kedden egész nap ráérek és párokat hölgyeket keresek
Helyem van de utazni is tudok. Privátban keress.
Misi vagyok 29 éves pasi Hatvanban lakom.
Hétfőn és kedden egész nap ráérek és párokat hölgyeket keresek
Helyem van de utazni is tudok. Privátban keress.
Valós nőt/párt keresek közösen megbeszélt örömszerzésekre! 22éves fiatalos hetero srac vagyok. Képek az adatlapomon. (2férfi 1nő felállásban kezdő vagyok, így csak olyan pár keressen aki ezt elfogadja)
Sziasztok! Igényes, fiatal párokkal beszélgetnék, akár találkoznék. Nem volt még tapasztalatom hármasban. Fiatal, igényes fiú vagyok(19).
Ma este Pesten a 13 kerben esetek párok akik fiút keresnek harmadiknak? Helyem van

Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Hello!
Esetleg holnap ( hétfőn ) Siófokon szívesen csatlakoznék hölgyhöz illetve párhoz ha lenne re opció.....
40 éves sportos izmos 171 cm 72 kg rendszeresen sportolok nem dohányzom nem iszom...
Közös fürdés akár nudi....
Ha érdekes lehet a dolog beszéljünk privátban...
Vannak fotóim ha érdekes lehet!
Szép napot!
Zsolti
Esetleg holnap ( hétfőn ) Siófokon szívesen csatlakoznék hölgyhöz illetve párhoz ha lenne re opció.....
40 éves sportos izmos 171 cm 72 kg rendszeresen sportolok nem dohányzom nem iszom...
Közös fürdés akár nudi....
Ha érdekes lehet a dolog beszéljünk privátban...
Vannak fotóim ha érdekes lehet!
Szép napot!
Zsolti
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet vagy hasonló korú párt - akár biszex iránt érdeklödő férfitaggal - keresek!
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Független, ápolt, igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Sziasztok, többesben némi tapasztalattal, szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné. 41 és 43 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk. Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket, képet természetesen tudunk küldeni, és viber is van
sziasztok spermas puncit nyalnek akár dugas közben is! Vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
sziasztok szívesen csatlakoznék párokhoz minden jóbba benne vagyok veszprém megyében lakom Tapolca mellet
írj
írj
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok 25 eves szabolcsi srac vagyok. Kihez csatlakozhatok?
Sziasztok. Kifutónál most valaki?
Ma délutánra, estére keresnénk programot, amibe a szex is szerepet kaphatna. Várjuk a kivitelezhető részletes ötleteket. Olvass adatlapot légyszi. Csak privát üzenetet várunk.
Sziasztok!
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...
Egyszerű, csinos párt kukkolnék, elsősorban Somogy és Baranya vármegyéből...

Sziasztok!
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z
Estére keresek budapesti hölgyet vagy párt közös kis huncutkodáshoz.
Üdv
Z