Irtam nektek
(Ez egy válasz L-evin üzenetére (2023. 08. 04. péntek 16:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép jó napot mindenkinek.
Szivesen veszem a jelentkező leveleket. Sőt.
Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Szivesen veszem a jelentkező leveleket. Sőt.

Megpróbálom megint hátha.
Senkinek nem megfelelő az adatlapomon leírt opció?
Házibarát nak jelentkeznék adatlapom szerint.
Kérlek olvazsd el, ha szimpatikus akkor hozzuk össze.
A képeim nem resauráltak nincs szerkeztve, kapsz amit látsz.
Nincs zsákbamacska.
További szép napot.
Adatlapunk szerint ismerkednénk.
Sziasztok PÁPAI ÉS KÖRNYÉKBELI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis érzéki kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást, akkor te engem keresel! Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el ... Hmmm, Te is arra gondolsz ? smile Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok. Szombat dèlelött, szívesen találkoznék párral, (hely van!!!)
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok. Ma késő esti talira keresünk utazni tudó srácot (30-50 év között), egy izgalmas 3-as kalandra.
Sziasztok! Ma este párhoz csatlakoznék!

Egy 32 éves francia fekete srác keres egy gyönyörű hölgyet vagy egy kalandvágyó házaspárt, aki eljönne velem tölteni a hétvégén (rugalmas az időm). 7. kerületben van a helyem. Írj privátban és kapcsolódjunk.
Hétvége folyamán Dunaújvárosban fogadnék hölgyet vagy párt kellemes időtöltésre.
Megkeresést privát üzenetben légyszives.
Megkeresést privát üzenetben légyszives.

Sziasztok
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Lányhoz Párhoz csatlakoznék Budapesten és környékén
Hétköznap napközben.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok !
Valóban 23 cm cerkámmal , heteró pár játszótársa lennék , ma este Budapesten
Valóban 23 cm cerkámmal , heteró pár játszótársa lennék , ma este Budapesten
Sziasztok. Ma este Győr és környékén csatlakoznák párhoz.
Kigyurt izmos pasit keresunk 155/50/23 baratnőmmel NYIREGYHÁZAN
Ma este Balassagyarmaton szívesen csatlakozom igényes párhoz hetero alapon!
Kecskeméten hármasra, cuckoldra keresek szimpatikus párt. Hezero alapon! Hosszú távú barátság is szóba jöhet ha mindenkiúhy gondolja.

Hölggel ,házaspárral ismerkeknék.
Sziasztok.
Esetleg mostanába aki kikapcsolódna, Érd és környéke...?