Sziasztok! Jövő héten bármelyik nap szívesen masszíroznék igényes, diszkrét párt. Bármilyen más kívánságot is örömmel teljesítek. Hívtok, megyek. Privátban írjatok!
Budapesten ma valakik? Hely van, de tudok utazni is.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Nőt vagy párt keresek
, érzékibb, hosszabb együttlétekre, közös dolgokra...egyedül élek, egyedülálló vagyok, van autóm. Írj üzenetet.

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Dunaújvárosban szopatnék, dugnék helyem Baracson lenne.
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Reptérnél van valami?
Kár, hogy nincs most olyan pár Pesten akik pasit keresnének!
Dunaújvárosban 27 éves hetero srác csatlakozna párokhoz harmadiknak, 17/5cm intim mérettel
Hmmm, kihagyhatatlan ajánlat, egy bomba nővel
Hogy engem sosem talál meg egy ilyen pár
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 19:30

Törölt felhasználó (4714312)

Esetleg párt? Úgy, hogy a hölgy megy fel bemelegiteni? Írd ki ide a privát levelezéseink!
már értem
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 20:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 20:05

Nem akarunk, valamit nagyon nem értetek, vagy félre értetek!
Nem akarunk, valamit nagyon nem értetek, vagy félre értetek!
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 19:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 19:43
Törölt felhasználó (4447982)
VIP

hozzám jöhetek
Hoppá…..
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 05. szombat 19:30), amit ide kattintva olvashatsz)

Esetleg párt? Úgy, hogy a hölgy megy fel bemelegiteni? Írd ki ide a privát levelezéseink!
hozzám jöhetek

(Ez egy válasz kiserdesz2107 üzenetére (2023. 08. 05. szombat 19:05), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 05. szombat 19:05

Sziasztok! Ebben a viharos időben biztosan nem tudok majd aludni.Szívesen fogadnék hölgyet,esetleg párt csendes otthonomban Gödöllőn.Ha cseréltünk képet, és szimpatikusak vagyunk egymásnak várlak szeretettel.Várom üzeneted!
Sziasztok! Ebben a viharos időben biztosan nem tudok majd aludni.Szívesen fogadnék hölgyet,esetleg párt csendes otthonomban Gödöllőn.Ha cseréltünk képet, és szimpatikusak vagyunk egymásnak várlak szeretettel.Várom üzeneted!
Sziasztok!
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Esztergom + 30km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 20/6
Autó vagy nálam vagy nálad vagy természetben.
Budapest-Siófok között önmagára nagyon igényes pasi, igényes hölgyet párt keresek ma estére!
Kecskemét csatlakoznék.