Sziasztok! Holnap délelőtt Szegeden, vagy környékén pár egy kis kalandhoz? Hívjatok, és megyek!
Sziasztok!
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Napközben ráérő budapesti hölggyel ismerkednék. Helyem van a 11.kerben. Diszkréció adott. Önmagamra és a környezetemre igényes vagyok. wink
Ha felkeltettem az érdeklődésedet, írj privátban!
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Tobb partnert talaltunk mar innen.
De hogy elméd megvilágosodjon elárulom most várjuk a második babánk akkor es most is sikerult normalis embereket talalnunk akikkel jolereztuk magunk …
Szep napot (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 20:38
De hogy elméd megvilágosodjon elárulom most várjuk a második babánk akkor es most is sikerult normalis embereket talalnunk akikkel jolereztuk magunk …
Szep napot (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4663184)

Hozzátok képest,Jézus feltámadása,egy könnyed irodai nap
Hát 2 éve 8hónapos terhes az a nő

Holnap Ballószögön pár/pasi , lenne aki kalandozna? Privát üzenetet kérnénk
sziasztok fehérvári 46 éves hetero férfi vagyok , vasárnap mennék Balatonberénybe keresek nőt vagy párt társaságnak , fehérvárról 7 20 as vonattal megyek , irjj bátran
Szentendrén keresünk sportos, bi pasit! 50+ -os pár vagyunk!
....csak ha van fényképed!!!
....csak ha van fényképed!!!
Adatlapunk szerint keresünk pasit hármasra.
Szimpatia elengedhetetlen
Viki és Andras
Szimpatia elengedhetetlen
Viki és Andras
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
42 F. vagyok. Üdv.
42 F. vagyok. Üdv.
Sziasztok. Szeged környékén keresünk!
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Igényes 22/25éves pár vagyunk...Kizárólag 25 év felett és 50 év alatt keresünk!
Valóban ápolt igényes és legalább 16cm es intimmel rendelkező férfit/férfiakat keresünk.2 partnert keresnénk egyszerre első soron, párom kényeztetésére 2 főt cuckoldra,másod soron hármasra keresünk férfi partnert/partnereket azt is akár cuckold alapon.
Hozzátok képest,Jézus feltámadása,egy könnyed irodai nap
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 17. csütörtök 20:17), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 17. csütörtök 20:17

Törölt felhasználó (4706593)

Terhes 8 honapos csinos baratnommel keresunk nagymeretu pasit
Kizarolag NYIREGYHAZI pasit keresunk
150/50/23 DD mell
150/50/23 DD mell
Terhes 8 honapos csinos baratnommel keresunk nagymeretu pasit
150/50/23 DD mell
150/50/23 DD mell
Sziasztok.Párt keresek Augusztus 19-20. ra nudizás,medencézés,zene hideg italok,sex. Telkemen a Tisza tónál.csak kitöltött adatlappal és képpel érdeklődj!
Párhoz csatlakoznék nagy intim mérettel.
Lenne esetleg jelentkező?
Lenne esetleg jelentkező?
Pesten fogadnèk párt ma este.
Sziasztok!
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki ma este csinos feleséget kényeztetne.
Ózd és környékén potens férfit kereünk aki ma este csinos feleséget kényeztetne.
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolnám, nézném őket szex közben!Ápolt igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!Privát üzeneteket várok!
sziasztok Nyiregyháza pazony oros bogdány demecser székely vonalon párhoz beszállnék ,bi hajlamu ápolt magyar pasi vagyok
Gyulán nyaraló párral kalandoznek!
Sziasztok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Ma? Most? Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!