Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Ajka, Veszprém és Pápa környékén. Autós vagy szabadban szex is érdekel.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hétköznap délelőtt hely van!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Aki már írt ne írjon,aki szimpi volt azzal felvettük a kapcsolatot.
Komoly házibarátot keresünk!
Sziasztok.
Szívesen megismerkednék egy kedves párral, kellemes hármas reményében. Persze csak ha szimpatikusnak találtok.
Ma este volna időm, kedvem is találkozni. A többi úgy is a személyes találkozónál dől el! Csak akik komolyan is gondolják.
Kellemes napot mindenkinek.
Szívesen megismerkednék egy kedves párral, kellemes hármas reményében. Persze csak ha szimpatikusnak találtok.
Ma este volna időm, kedvem is találkozni. A többi úgy is a személyes találkozónál dől el! Csak akik komolyan is gondolják.
Kellemes napot mindenkinek.
SZABOLCSI PÁRT ,ÉS HÖLGYET BÁRMIKOR ,A HÖLGY ÖRÖMÉRE, NAGYON NAGY AMÉRETEM!!!!
Hajdúszoboszlón, Debrecenben vagy a környékén nyaraló, 50 vagy 60 feletti érett teltebb alkatú párral barátkoznék.
42 F. vagyok. Üdv.
42 F. vagyok. Üdv.
Sziasztok párt vagy partnert keresünk hosszú távon és fixen. Jó barátott házibarátott veszprém megyeiek vagyunk. Üdv Gyuri és Klaudia
sziasztok nőt vagy párt keresek pápán heteró alapon
Sziasztok,
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Erre nincs senki? Vagy valami valaki ül kint a szàrnyon valami
A Balatonnál estére keresek párt
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok!
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét szombat (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Hello Tiszakécske és környékén beszállnék írjatok privátban. Köszönöm
Sziasztok. Hajdú-Bihari párral ismerkednék minden jóra. Nyitott vagyok sok mindenre. Igényes, diszkrét vagyok.
Beszàlló lennék harmadiknak. Mindent megtennék érte.
Ma estére heteró alapon keresek Tolna, Baranya, fejér megyében, hölgyet, párt!
Ma a Balaton parton ?
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
izgalmas kalandot keresek éretebb biszex párral, szopatni szerető férfival