Írtam nektek üzenetet privátba
(Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 08:03

Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok,keresem partnereim(hetero!) akik bevezetnek a többes világába,amit régóta partner hiányában elnyomok.
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Fiatalos 40-es srác vagyok átlagos (talán kicsi)mérettel( 14-15). Túlfűtött voltam (vagyok) mindig,de nem tudott kiteljesedni.
Puszi,Pacsi
Sziasztok
Ha van esélyem írjatok rám (Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 20. vasárnap 08:03
Ha van esélyem írjatok rám (Ez egy válasz halhom6276 üzenetére (2023. 08. 20. vasárnap 08:03), amit ide kattintva olvashatsz)

Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte dugjak meg a feleseget? --Hely kellene utazni tudok
Sziasztok
Zala-Vas megyében hölgyek, illetve párokat keresek akikhez lehet csatlakozni
Zala-Vas megyében hölgyek, illetve párokat keresek akikhez lehet csatlakozni
Sziasztok!
Nagyon sok spermával rendelkező fiút keresünk állandó barátnak harmadiknak...
Nagyon sok spermával rendelkező fiút keresünk állandó barátnak harmadiknak...
Sziasztok,ha esetleg még nem sikerült találni, akkor ha úgy gondoljátok én kielégítőnek látok akkor jelentkezzetek valahogy hamar. Sziasztok
(Ez egy válasz monizoli üzenetére (2023. 08. 19. szombat 14:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 19. szombat 14:33

Sziasztok!. Ma estére keresünk 45-60 év közötti férfit, a hölgy tagunk örömére. Nagy farok előnyben.
Ma este párokat hallgatnék vagy kokkolnék szex közben, igény esetén csatlakoznék is. Budapest és környéke, írjatok bátran!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Olyan párok ismeretségét keresem tartós kapcsolatra, ahol kedvelt, ha a házibarát is beleélvez a hölgybe. Privát üzeneteket várok!
Sziasztok,
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Van itt pár aki még a mai éjszakára keresne +pasit?
41éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen találkoznék, Budapest és környéke, utazni tudok.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Biszex ,perverz macis 48 éves férfiként keresek párt, mindkét fél örömére.
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Az sem baj, ha az egyik csak passzív résztvevő. Csak perverz párok!
Helyem nincs! Autós kaland is oké!
Mobilis vagyok!
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok!
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Ma este 8-tól Mátészalka-Nyírbátor-Nagykálló (és környékük) vonalon hölgyekkel ismerkednék, párokhoz csatlakoznék, autós tali, többes buli, swinger, gloryhole is érdekel, szimplán cumiztatnék is. 40+, 180 cm, 93 kg pasi vagyok. Írj rám nyugodtan privátban !
Demjénben ma este valakinek éjszakai fürdőzésre volna kedve csatlakozni hozzánk ? Csak privát üzenetet várunk, ide ne írj !
Helló
Pest és környékén olyan hölgyet,párokat keresek akiket izgat a Cuckold szex, főleg az amikor a férfi tag csak néző, a használt hölgyet kocsiba vaagy természet lágy ölén
Pest és környékén olyan hölgyet,párokat keresek akiket izgat a Cuckold szex, főleg az amikor a férfi tag csak néző, a használt hölgyet kocsiba vaagy természet lágy ölén
Sziasztok, huszonéves sportos pasi vagyok nagy intimmel, olyan párokat keresek akiket izgat a Cuckold szex, főleg az amikor a férfi tag csak néző, esetleg alárendelt szerepben van ( Van tapasztalatom és nagy a fantáziám
).

Elhanyagolt férj pár hàzibaratja lenne diszkréten. Kor alkat nem számít.
Debrecenben hellyel rendelkező 33- 43 közötti fiu 3 masra ma este?