Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Győr-Pápa-Komárom, rugalmas vagyok!
A mai nap délelőttjére, délutánjára folyamán heteró alapon programot keresnék Százhalombatta és környékén (Pest megye).
Szombat este,éjjel párokat,bi párokat kívánság szerint kényeztetnék!
Pasit keresünk cuckold szexre
Sziasztok!
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Szombat éjjelre,vagy Vasárnap délelőttre keresünk
egy ápolt pasit harmadiknak,helyünk van
Vastag farok előnyben
Szombat éjjelre,vagy Vasárnap délelőttre keresünk
egy ápolt pasit harmadiknak,helyünk van

Vastag farok előnyben

Sziasztok valós srácok! Augusztus 26-án, szombaton este a Parádé Remember partin, a Budapest Parkban ellenállhatatlan MILF párom szívesen venné méretes és könnyen merevedő, 30-40es fiú/fiúk csábítását és közeledését, feltéve, hogy a hirdetésünkben szereplő feltételeknek megfelelnek wink
Jelentkezéseket privátba kérjük!
Jelentkezéseket privátba kérjük!
Sziasztok! Párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Sziasztok!
Kimondottan csak vastag intim méretű férfit keresünk.
Kimondottan csak vastag intim méretű férfit keresünk.
Adatlapunk alapján keresgélünk Pasikat,Párokat .
Privátban légyszi
Privátban légyszi
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Helló sziasztok.. Engem érdekelne.. Vagyis helyem van igaz a Dunakanyarban de itt nálam bármikor bármit össze lehetne hozni és hozzátok meg aztán végképp Nagyon is beszálnék bármikor. Üdv
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 08. 22. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Szeptember 5.-én este szívesen vendégül látnék Siófokon egy vagy akár két párt is. Ott alvás is megoldható. Kapcsolatfelvétel csak privát üzenetben!
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki pasit keres ma ejszakára még??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!
Van hölgy vagy pár aki pasit keres ma ejszakára még??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!!
Pénteken az esti órákban párhoz csatlakoznék Győr-Székesfehérvár-Dunaújváros-Szeged,vagy Győr-Budapest-Szeged útvonal mentén.
Pesten párt fogadnék ma este klímás lakásomon.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép délutánt!
Ma este akár reggelig heteró szexkapcsolatot keresek Tolna - Baranya -Fejér vármegyékből, szekszárdi vagyok. .
Privátban és cseten megtaláltok!
Ma este akár reggelig heteró szexkapcsolatot keresek Tolna - Baranya -Fejér vármegyékből, szekszárdi vagyok. .
Privátban és cseten megtaláltok!
Pasit keresünk ma estére
Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i párt .hölgyet , csajszit .Sajnos helyem nincs .