Feleseget használnék a férje elott (cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sárváron vagy környékén Nőt, esetleg Párt keresek!
Írtam privárban
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 08. 22. kedd 15:29), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Ma estére hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok!
Zoli
Ma estére hölgy vagy pár akit lehetne kukkolni vagy csatlakozni hozzájuk??Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Privát üzeneteket várok!
Zoli
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal

Sziasztok!
Ma este unatkozò, kikapcsolòdàsra vàgyò làny/pàr Budapesten?
Masszàzs ès aztàn szòrakozàs?
Helyem van a belvàrosban.
Ma este unatkozò, kikapcsolòdàsra vàgyò làny/pàr Budapesten?
Masszàzs ès aztàn szòrakozàs?
Helyem van a belvàrosban.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szombat este Miskolc és környékén vállalok feleségkényeztetést... Garanciával
Sziasztok! Szept. 2-án Fehérváron valaki?
Sziasztok!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!
NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!
Győr környékén keresnék elhanyagolt lányt, hölgyet, anyukát aki néha kalandozna és jól érezné magát, esetleg párokhoz is szívesen csatlakoznék a hölgy örömére, akár hosszú távon is!

NEM MINDENKIVEL MINDENÁRON TIPUS VAGYOK!!
Szép napot!!

Itt volnék
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 23. szerda 06:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 23. szerda 06:01

Törölt felhasználó (4709683)

Sziasztok!
Kimondottan csak vastag intim méretű férfit keresünk.
Kimondottan csak vastag intim méretű férfit keresünk.
Szia, tapasztalattal jelentkezem!
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 08. 23. szerda 09:06), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i párt .hölgyet , csajszit .Sajnos helyem nincs

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Keresek most egy szép puncit, akár pár női tagját, aki befogadná és élvezné a nagy farkamat! Győr-Pápa-Komárom, rugalmas vagyok!
A mai nap délelőttjére, délutánjára folyamán heteró alapon programot keresnék Százhalombatta és környékén (Pest megye).
Szombat este,éjjel párokat,bi párokat kívánság szerint kényeztetnék!
Pasit keresünk cuckold szexre
Sziasztok!
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Szombaton (2023.08.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok!
Szombat éjjelre,vagy Vasárnap délelőttre keresünk
egy ápolt pasit harmadiknak,helyünk van
Vastag farok előnyben
Szombat éjjelre,vagy Vasárnap délelőttre keresünk
egy ápolt pasit harmadiknak,helyünk van

Vastag farok előnyben