Sziasztok! Ma Siófok környékén pár, hölgy egy fergeteges szexrandira? Magas, sportos, többesben tapasztalt, határozott, ugyanakkor odaadó negyvenes vagyok.
1értelműen polihisztor..
Aki konyít a textil készítéséhez - SZŐ..
+a vadászathoz is - LŐ..
Rosszabb esetben - SAVANYÚ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 25. péntek 08:10
Aki konyít a textil készítéséhez - SZŐ..
+a vadászathoz is - LŐ..
Rosszabb esetben - SAVANYÚ.. (Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 25. péntek 08:10), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4715292)

Sziasztok milyen az a szőlő férfi ?
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Extra nagyfarku pasit keresunk csinos 150/60/24 DD mell baratnommel
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Nyiregyhazan
Cuckold , creampie
Sziasztok. Hajdú-Bihari párhoz csatlakoznék harmadiknak. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok, 21 éves fiatalabb sportosabb testalkatú férfi vagyok, mai napra egy nő/pár esetleg valaki 5ig ?

Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Sziasztok,
holnap Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg útvonalon napközben mozgok.
Ha lenne pár, esetleg hölgy, aki ismerkedne, akkor örömmel venném.
holnap Keszthely, Hévíz, Zalaegerszeg útvonalon napközben mozgok.
Ha lenne pár, esetleg hölgy, aki ismerkedne, akkor örömmel venném.

Holnap este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.
Hétvégére pár, lány Komesz, Győr vagy Fejér megyéből?
Sziasztok!
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Szeptember 11-12-13.-ra keresek programot, hölgy vagy pár társaságában. Bármi szóba jöhet, alkalmi, éjszaka, hotelben alvás, autós szex, normál testalkatú borotvált pasi vagyok, képet tudok küldeni privátban, 43 éves vagyok, 82 kg, igényes tisztelettudó pasi, 178 magas.
Írj privátban.
Utazni tudok bárhová az országban.
Szép napot! wink
Sziasztok! Ma az esztergomi Aquasziget szaunavilágban ismerkednék bevállalós hölgyekkel,párokkal…nagyobb intimmel

Hali!Mennék ha gondolod!
(Ez egy válasz Gylac üzenetére (2023. 08. 25. péntek 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok milyen az a szőlő férfi ?
(Ez egy válasz hintalló üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb férfit keresek páromnak harmadiknak
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket,párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Képcsere és egymásra hangolódás után nagyon nyitott leszek! Várom üzeneted!

Sziasztok, mi egy fiatal sportos 19-20éves pár vagyunk akik hármashoz keresnek egy harmadik lányt, kezdők vagyunk a kor nem számít, a lényeg a szimpátia

Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i párt .hölgyet , csajszit .Sajnos helyem nincs

Kár, hogy ilyen messze vagyunk, nagyon tetszett a videó is, szívesen barátkoztam volna!
Kívánatos a hölgy!
Sok sikert Nektek!!!
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Kívánatos a hölgy!

Sok sikert Nektek!!!

Pasit keresünk cuckold szexre