Hali!Mennék ha gondolod!
(Ez egy válasz Gylac üzenetére (2023. 08. 25. péntek 07:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok milyen az a szőlő férfi ?
(Ez egy válasz hintalló üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
Idősebb férfit keresek páromnak harmadiknak
Sziasztok! Egész hétvégén várom a hölgyeket,párokat csendes otthonomban Gödöllőn.Képcsere és egymásra hangolódás után nagyon nyitott leszek! Várom üzeneted!

Sziasztok, mi egy fiatal sportos 19-20éves pár vagyunk akik hármashoz keresnek egy harmadik lányt, kezdők vagyunk a kor nem számít, a lényeg a szimpátia

Sziasztok Szombat estére keresek Bp-i párt .hölgyet , csajszit .Sajnos helyem nincs

Kár, hogy ilyen messze vagyunk, nagyon tetszett a videó is, szívesen barátkoztam volna!
Kívánatos a hölgy!
Sok sikert Nektek!!!
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 18:34), amit ide kattintva olvashatsz)

Kívánatos a hölgy!

Sok sikert Nektek!!!

Pasit keresünk cuckold szexre
Ma este pár,közös nudis fürdőzés,szex,Telkemen a Tisza tónál?
Ma este?
Pesten fogadnék párt ma este klímás otthonomban.
sziasztok feleseget kényeztetnek a férje elott akit ez izgatná?(cuckold) Hely kellene utazni tudok!
Sziasztok Misi vagyok 29 éves pasi. Örömmel találkoznék párral vagy hölggyel ma vagy holnap. Helyem van Hatvanban.
Szőlő fft keresűnk
Helló,merre felé?
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 08. 24. csütörtök 11:42), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 24. csütörtök 11:42

Sziasztok. Belevaló,vagány pasit keresünk,de csak olyant aki ma fél öttöl ráér,és nem riad vissza a csajozástol.
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma, holnap este , hölgy , pár?
Szombat este csatlakoznék egy párhoz Csongrád megyében. Ápolt, diszkrét vágyakkal teli férfi vagyok.
Üzenet ,email ,viber.
Üzenet ,email ,viber.
Sziasztok!
A hétvégét Tihanyban töltöm, egy kedves pár társaságát szívesen keresném!
A hétvégét Tihanyban töltöm, egy kedves pár társaságát szívesen keresném!