Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!
Holnap délután elhanyagolt lányok, anyukák, asszonyok, párok M4, M0, M1 vonalon? Hely van!
Igényes ápolt pasi vagyok!
Imádok kényeztetni!

Sziasztok. Nyíregyházi pár aki ma estére pasit keresne harmadiknak? Levelet várok

Pedten kersek párt ma estére.Helyem van.
Szia, szívesen kinyalom a párod előtted miután teleélvezted. Írj privát üzenetet, ha szívesen látnál ilyet!
Sziasztok,ápolt,intelligens,diszkrét férfiként keresek párt! Nagyon szeretem az izgató játékokat,helyzeteket,pl: a hölgy részére szem bekötés,szerintem nagyon izgató mindenki számára! Adatlapomon fotók valósak.
Békés megyében csatlakoznék.
Akár rövid vagy hosszútávra.
Akár rövid vagy hosszútávra.
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok. Párt, hölgyet keresek Veszprém és Győr-Moson-Sopron megyében. Utazni tudok, de helyem is van.
sziasztok fiatalabb háztibarátot keresünk nem 5 percre sok forró és szenvedélyes órákra,
Székesfehérvár-Győr útvonalon pár akihez csatlakozhatnék?
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Balaton körül párokkal, hölgyekkel szìvesen ismerkednék, utazni tudok.
Sziasztok.
Ma délután és este rá érek. Szívesen csatlakoznék párhoz,bi párhoz lányhoz. Egy Kis kölcsönös örömszerzésre.
Helyem is lenne Gödöllőn. De utazni is tudok.
Üdv Tamás
Ma délután és este rá érek. Szívesen csatlakoznék párhoz,bi párhoz lányhoz. Egy Kis kölcsönös örömszerzésre.
Helyem is lenne Gödöllőn. De utazni is tudok.
Üdv Tamás
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok!
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..