sziasztok fiatalabb háztibarátot keresünk nem 5 percre sok forró és szenvedélyes órákra,
Székesfehérvár-Győr útvonalon pár akihez csatlakozhatnék?
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e erre nyitott párok itt?
Sziasztok!
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Bp.-i vagy Pest megyei, 40-60 év közötti hölgyet keresek laza kapcsolatra illetve kényeztetnék a párja előtt vagy vele közösen! Biszex vagy biszex iránt érdeklődő férfi sem akadály.
Független, ápolt, magamra és környezetemre igényes, tabut nem ismerő, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Balaton körül párokkal, hölgyekkel szìvesen ismerkednék, utazni tudok.
Sziasztok.
Ma délután és este rá érek. Szívesen csatlakoznék párhoz,bi párhoz lányhoz. Egy Kis kölcsönös örömszerzésre.
Helyem is lenne Gödöllőn. De utazni is tudok.
Üdv Tamás
Ma délután és este rá érek. Szívesen csatlakoznék párhoz,bi párhoz lányhoz. Egy Kis kölcsönös örömszerzésre.
Helyem is lenne Gödöllőn. De utazni is tudok.
Üdv Tamás
Sziasztok! Igényes, érettebb pár társaságát keresném, lehetőség szerint hosszú távon Budapesten, illetve a környéken. Én 41-180-85 ápolt és igényes, nagyméretű férfi vagyok. Részletek üzenetben…
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Ma délutánra keresek hölgyet vagy párt 11. kerben egy kis huncutkodáshoz!
Balatoni nyaralásunk alkalmával, keresünk értelmes, intelligens, kitartó férfit, vastagabb intimmel...
Sziasztok!
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..
22 éves vagyok, szivesen csatlakoznék akár idősebb párhoz hármasra, vagy cuckoldra. Biszexként is..
Sziasztok! Gangbang temaba keresek erett pasikat! Zart csoportba, kb 3-4 urral kozos titkos oldalon levelezes, kizarolag lany kenyeztetese! Egyuttes levelezes elsore! Discort .... konnyu regizni! Egy bemutatkozast itt kernek! Nev,korod,alaktod, merrol! Diszkrecio alap!
Sziasztok!
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Bp.-ti 41 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
Sziasztok

Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Szabolcs megyei párhoz csatlakoznék.
Szerinted így bárki is fog veled találkozni, hogy az üzenőfalon sortüzet lőttél mindenkire? Erről az jön le a pároknak, nőknek, hogy neked mindegy ki, bárkit megdugnál....
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 08. 27. vasárnap 02:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 27. vasárnap 02:21
Törölt felhasználó (4708789)
VIP

Jólszituált önmagára igényes molett, vagy telt hölgyet, esetleg párral megismerkednék a hölgy örömére. Búvóhely van Tiszafüred közelében.
Egyedül élek és vágyom a szexre mindenki örömére.
Jólszituált önmagára igényes molett, vagy telt hölgyet, esetleg párral megismerkednék a hölgy örömére. Búvóhely van Tiszafüred közelében.
Pedig ezért a gyönyörű testér a világvégére elmentem volna.
(Ez egy válasz csaga19741980 üzenetére (2023. 08. 04. péntek 11:44), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 08. 04. péntek 11:44

Sziasztok. Ma késő esti talira keresünk utazni tudó srácot (30-50 év között), egy izgalmas 3-as kalandra.