Szép napot,
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Budapesten a mai napon párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van.
Sziasztok! Tapasztalt, sportos pasiként keresek Bécsben és Budapesten is (vagy a kettő között) kellemes párt vagy hölgyet izgalmas időtöltésre. A héten Budapesten vagyok.
Üdv. I.
Üdv. I.
Sziasztok. Párral ismerkednék kellemes élménydús hármas együttlétre!
Párhiz csatlakoznék ma éjszaka Nógrád megyében helyem van de utazni is tudok Eger Hatvan belefér
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Párhoz csatlakoznék ma este, Bp 11. ker hely van
Pasit keresünk ma estére!
Sportos, fiatalos párként keresünk két pasi beszállót magunk mellé, kizárólag a feleségem örömére, heteró alapon. Azt szeretnénk, hogy az egyik pasi mindig kamerázzon, amíg a másikkal kényeztetjük a feleségem, majd csere, így senki sem marad ki a jóból. Ha felkeltettük érdeklődésed, privátban jelezz.
Pasit keresünk ma estére!
PASIT keresek formás kancám kezelésére MA ESTÉRE, akinek értékelhető méretű kemény farka van és TUD UTAZNI! Nézd meg a képeket, videoimat! CSAK NÁLUNK
Csinos a hölgy tag!
(Ez egy válasz RaceR00 üzenetére (2023. 09. 25. hétfő 20:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 09. 25. hétfő 20:38

Meg mindig keresunk NAGY MERETU FERFIT harmadiknak ,adatlapunk alapjan
sziasztok ma estére vagy holnap kedd estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Meg mindig keresunk NAGY MERETU FERFIT harmadiknak ,adatlapunk alapjan
Sziasztok. Salgótarján és környékéről ismerkednék. Független egyedülálló hetero férfi vagyok , több 3as tapasztalattal.
Utazni és fogadni is tudok.
Utazni és fogadni is tudok.
Sziasztok!
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
Estére keresek egy hölgyet akivel együttesen jól érezhetjük magunkat! Helyem van 11.kerben.
Üdv
Z
sziasztok ketten egy punciban dologra nyitott párokkal ismerkednek akiket szinten izgatná a dolog! Hely kellene utazni tudok!
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, diszkrét, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Párhoz csatlakoznék,Budaörs környékén!
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal!