Sziasztok! Hármasra keresünk pasit Borsodban! 40es pár vagyunk. Fotó nélkül nem keresünk! Sok sikert mindenkinek.
Hölgyet vagy párt keresek napközben Sárváron helyem sajnos nincs de megoldható!
Sziasztok! 15 cm-es farkammal keresek partnert kellemes időtöltésre.
Szép estét,
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják. Írjatok bátran. Viberem van, illetve helyem is a 13. kerületben, de utazni is tudok.
Sziasztok!
Telt duci hölgyítagú párral ismerkednék. Pest megye Cegléd Nagykáta környéke előny.
Telt duci hölgyítagú párral ismerkednék. Pest megye Cegléd Nagykáta környéke előny.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Ma várom sok szeretettel hölgyek párok,külön is férfiak társaságát egy jó kielégítő masszázsra meg amit szeretnétek.Kecskeméten kulturált helyem van! De az utazást is meg tudom oldani.Szép napot!
Szombat estére pasit heteroszexuális pasit keresünk! Fotó feltétel!35- 50 év között!
Csak akkor írj ha valóban el is jössz!
Szekszárd!!!!
Csak akkor írj ha valóban el is jössz!
Szekszárd!!!!
Sziasztok
Badacsony környékén ismerkednék
Badacsony környékén ismerkednék
Csatlakoznèk.
Szombat este párhoz csatlakoznék,ha lenne igény rá..
Pécs és környékén valakik??
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Pesten párt keresek ma napközben.Helyem van.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Üdv.: P.
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra. Érdekel a csoportos szex, a hármas szex, és tapasztalt bull is vagyok cuckoldos játékokhoz. Szívesen leszek házibarát is. Masszázst és (normál vagy erotikus, stb.) fényképezést, videózást is vállalok, illetve közös tartalomgyártáshoz is keresek partnereket.
Sziasztok. 45éves, sportos, igényes pasi, párthoz csatlakozna. Akár házibarát, hosszú távon. Győr és kőrnyéke. Csak a hőlgy örömére.
sziasztok kedd vagy csütörtök estére keresek párt vagy lányt masszázsra, simogatásra közös masztira, ráélvezésre esetleg kukkolásra, szex nélküli tali lenne budapest- Vác-balassagyarmat útvonalon szabadban esetleg nálad vagy nálatok vagy panzió várom leveleiteket .üdv tomi
Keresünk harmadiknak férfit, nagy intimmel és sportos testtel.. akár többszöri alkalommal.