Társkeresős adatlapjuk alapján Dunaújvárosban.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 06. péntek 15:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 15:02
Törölt felhasználó (4448002)

Sziasztok! Melyik városban kerestek?

Menjetek sw clubba.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 10. 06. péntek 16:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 06. péntek 16:51
Törölt felhasználó (4706580)

Sziasztok! Regota erlelodik a dolog, de lehet vegre ma este a felesegem leszopna valakit (Budapest). Valakinek valami otlet, higy lehetne ezt teljesen anonym modon egymas “latasa” nelkul? Marmint a glory hole jo lehet, de ott latjak ki megy be es ki? Koszi az otleteket es az esetleges jelentkezeseket

Sziasztok! Regota erlelodik a dolog, de lehet vegre ma este a felesegem leszopna valakit (Budapest). Valakinek valami otlet, higy lehetne ezt teljesen anonym modon egymas “latasa” nelkul? Marmint a glory hole jo lehet, de ott latjak ki megy be es ki? Koszi az otleteket es az esetleges jelentkezeseket

Sziasztok
Badacsony környékén ismerkednék
Badacsony környékén ismerkednék
Sziasztok.Ma este pár Egerszalók vagy demjén fördőzés szaunázás szex?
Sziasztok!
Mai napra keresnek igenyes partnert minden jóra
Ha erdekel, esetleg van valami vágyad, fantáziád irj és megbeszeljuk, sok mindenre nyitott vagyok.
Mai napra keresnek igenyes partnert minden jóra

Ha erdekel, esetleg van valami vágyad, fantáziád irj és megbeszeljuk, sok mindenre nyitott vagyok.
Sziasztok.
Párhoz csatlakoznék 28 éves úrként, Solymáron vagyok. Privátban várom. Buli is szóba jöhet.
Párhoz csatlakoznék 28 éves úrként, Solymáron vagyok. Privátban várom. Buli is szóba jöhet.
Sziasztok! Melyik városban kerestek?
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2023. 10. 06. péntek 15:00), amit ide kattintva olvashatsz)

Pasit keresünk ma estére
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Szombat "10.07" keresek Bp-i. hölgyet , párt, de szívesen benne lennék SW házibuliba is.
Én Bp-i. 48 éves ff vagyok a többesbe nem tapasztalatlan ,de az utóbbi időbe nem volt szerencsém többesbe részt venni. A reg lapomon minden le van írva ,ha tetszik amit írtam privátba a többit megbeszéljük.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Ma estére keresünk egy férfit párom kényeztetetéséhez. Kérlek vedd figyelembe a kit keresünk!
Fotó és telefonszám szükséges. Fotelhuszárok kíméljenek!
Fotó és telefonszám szükséges. Fotelhuszárok kíméljenek!
Sziasztok.
Szivesen csatlakoznék hetero alapon normális, értelmes párhoz, párokhoz.
Komáromba helyem van.és max 100 km-et utazok.
Csak hétvégén tudunk talizni.
Ja?? valós vagyok, és nem sietek.
Szivesen csatlakoznék hetero alapon normális, értelmes párhoz, párokhoz.
Komáromba helyem van.és max 100 km-et utazok.
Csak hétvégén tudunk talizni.
Ja?? valós vagyok, és nem sietek.
Sziasztok!
Most hétvégén napközbeni találkozóra keresek egy párt az adatlapom szetint.
Most hétvégén napközbeni találkozóra keresek egy párt az adatlapom szetint.
Sziasztok. Párt vagy lányt keresek Nógrád megyében illetve Pest megye vác -Dunakeszi-Budapest útvonalon.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.
Benne vagyok masszirozásban,simogatásban,esetleg csak kiváncsi vagy milyen férjed-párod elött megfogni egy idegen farkat vagy picit játszani vele, ha a férjed csak egy fotót készitene veled egy idegen farokkal vagy esetleg 2 farokkal akkor fotózásban is benne vagyok,lehet szex nélküli találkozó is,csak simi,orál vagy csak néző is lennék,autós kaland is. várom jelentkezésetek szép napot. Tali ma este péntek.
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van Veszprém megyében, de utazni is tudok.
ma napközben valaki ráér?

Sziasztok
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy sub hajlammokal rendelkezik, tehát szeretik ha a férfi kedvére használja őket.
Általában délelőtti idősávban legyen szabad időtök.
Olyan hölgyet vagy párt keresek, ahol a hölgy sub hajlammokal rendelkezik, tehát szeretik ha a férfi kedvére használja őket.
Általában délelőtti idősávban legyen szabad időtök.
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !