Sziasztok párt vagy lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.nógrád megye és pest megyében ami szóba jöhet: lehet szex nélküli találka is .simigatás maszázs ,de lehet csak orál vagy csak ha a feleség kiváncsi lehet csak farokverés,de akár szex is. várom párok lányok üzenetét időpont csütörtök péntek este!
Fejérben ,párhoz csatlakoznék..
Hetero alapon
Hetero alapon
Sportos férfiként keresek párt, részletek az adatlapomon.
Pénteken, Balatonkenesére,18-21 óra közötti időre keresnénk egy magas, igényes, izmos pasit hölgytagunk örömére, hármas játékhoz!
A hét folyamán szivesen fogadnék párt, igényes szállodában Budapest központi részén, Margit szigeten, akár csak nézni titeket, akár összegabalyodni is, tőletek függ
. Akinek nincs helye, vagy izgatja a szállodai kaland, irjatok nyugodtan...itt az alkalom...
Üdv

Üdv
Halihó! Ma este 21-22óra körül keresek párt hölgyet a Fóti Auchan parkolóban kamion a, vagy a Fót Vác útvonalon személykocsival heteró alapon... Szép estét kívánok!
Szép Estét! Szigetszentmiklós és közvetlen környékén Párral ismerkednék!
Kaposváriak? Csak párokat keresek. Nemfüggetlen diszkrét pasi. Csak viber.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Hali, Pest, Pestmegyei párral ismerkednék! Csak Viberen! Elég a sok kamusból...
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van.
Sziasztok!Ma este keresek párt Egerszalók nosztalgia fürdőbe,ahol a hölgytag szetetne egy méretes 20as szerszámmal játszadozni a párja előtt.cuckold,hármas.
Sziasztok!Esztergom-Párkány-Dorog környékén kukkolnék párocskát,vagy ha igény van rá,beszállnák,fényképeznék,videóznák,maszíroznák...k- edves,figyelmes pasi vagyok...Puszik...
sziasztok vannak e itt olyan nyitott párok akiket szinten izgatja a két farok egy punciban dolog?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Aranyos vékony fiú vagyok.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Bp.-en kényesztetnék elhanyagolt nőket!!!
Sziasztok! 14-én szombaton Sümeg melletti exkluzív nyaralóban töltjük az éjszakát. Szívesen vennénk egy ápolt, sármos és diszkrét srác társaságát, de ha csinos pár látogatna meg minket az éjszaka első felében, azt sem bánnánk. Arcképet és intim fotót fogunk kérni e-mailben, ha jelentkezel
Ma este párhoz csatlakoznék
Sziasztok! Párt,Hölgyet keresek!Olyanok levelét várom akik nem levelezgetni akarnak hanem élvezkedni.Helyem van de utazni is tudok Bp és környékén!