Sziasztok
Ma estére keresek párt ,aki benne lenne egy 3masban
Ma estére keresek párt ,aki benne lenne egy 3masban

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Várom a Privát üzeneteket!!
Zoli
Zoli
Sziasztok! Párral ismerkednék Enyhe Bi is lehet
Ma pár Pécsdevecser Újpetre környékén aki ismerkedne magas sportos nagy méretű pasival?Hármas cuckold
Miskolcon párt fogadnék, hely ok!
Sziasztok! 51 éves, budapesti férfi vagyok párokat keresek hármas kalandokra.
Sziasztok !
Budapesten heteró alapon ,nőt kényeztetnék a férje elött !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Budapesten heteró alapon ,nőt kényeztetnék a férje elött !
Átlagnál nagyobb méretem van .
Sziasztok.
Ma este szívesen találkoznák hölgyel,bbagy párral. Helyem lenne Szalkszentmáronba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot. Akár autós találkába is benne vagyok. Csak komolyak. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Ma este szívesen találkoznák hölgyel,bbagy párral. Helyem lenne Szalkszentmáronba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot. Akár autós találkába is benne vagyok. Csak komolyak. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Jól hangzik !
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 10. 14. szombat 09:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 14. szombat 09:34

Sziasztok, ma estére keresünk helyel rendelkező srácot kizárólag a lány örömére Budapesten
Pécs és környékén valakik?
Sziasztok, ma estére keresünk helyel rendelkező srácot kizárólag a lány örömére Budapesten
Sziasztok. Még mindig aktuális. Szombat délután (okt. 14.) 3-7 között Kapuváron keresünk hetero alapon pasit hármas kalandra. Hely van, legyél 20 és 40 év közötti, vékony vagy max normál alkatú, szőrtelen vagy fazonírozott.
Asszonyok lányok párok ?pest megye ?privi
Sziasztok!
Ma es holnap este örömmel tenném izgalmasabbá hölgy vagy kedves barátságos pár estéjét kívánságuk szerint.
Helyem van de utazni is tudok. Kedves intelligens tapasztalt tényleg sportos 40-es pasi vagyok.
Privát üziben küldjétek a jeleket
Ma es holnap este örömmel tenném izgalmasabbá hölgy vagy kedves barátságos pár estéjét kívánságuk szerint.
Helyem van de utazni is tudok. Kedves intelligens tapasztalt tényleg sportos 40-es pasi vagyok.
Privát üziben küldjétek a jeleket
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Elég inaktív ez a péntek 13 , kinek volt hármas élménye ma? Vagy netán éppen tart
Párokhoz csatlakoznék 40 es sportos férfiként hetero alapon.Pest megye privi
Szép estét!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Budapesten párokat hallgatnék, kukkolnék szex közben. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják! Írjatok bátran privátban!
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.