Csao sziasztok.
Sziasztok! Ffi többest szerető hölgyünk kényeztetésére keresünk 20+os pasikat 30-50 között. Köszönjük a telefonszamos leveleket
Kaposvárról van olyan pár ahonnét hianyzik egy vastag fasz es egy kitartó nyelv? Viberen folytassuk, a komolyság miatt!
sziasztok
Sziasztok!
Hellyel rendelkező (Bp)., igényes, ápolt, intelligens,nagy intimű,sportos testalkatú srácként keresek mai napra!Olyan párok illetve hölgyek levelét várom akik valóban találkozni szeretnének!
Kérem az unatkozó,otthon ülő,magukat párnak kiadó valamik ne irogassanak,ne raboljuk egymás idejét fölöslegesen!
Mindenkinek kellemes napot kívánok!
Hellyel rendelkező (Bp)., igényes, ápolt, intelligens,nagy intimű,sportos testalkatú srácként keresek mai napra!Olyan párok illetve hölgyek levelét várom akik valóban találkozni szeretnének!
Kérem az unatkozó,otthon ülő,magukat párnak kiadó valamik ne irogassanak,ne raboljuk egymás idejét fölöslegesen!
Mindenkinek kellemes napot kívánok!
Párhoz csatlakoznék,akár hosszútávon is,Budaörs,Érd,Biatorbágy,és 50km környékén!
Üdv.Párt,hölgyet keresek. Helyem van, de Pápa 50km-es körzetében utazni is tudok.
Párt keresek akik kényeztetnék mindketten méretes farkamat!
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Kaposvári párok? Privire?
Nyíregyházán idősebb érzéki párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.
Szasztok.
Ma este szívesen találkoznák hölgyel, vagy párral. Helyem lenne Szalkszentmáronba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot. Akár autós találkába is benne vagyok. Csak komolyak. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Ma este szívesen találkoznák hölgyel, vagy párral. Helyem lenne Szalkszentmáronba, de normális távolságra az utazás sem jelentene gondot. Akár autós találkába is benne vagyok. Csak komolyak. Részleteket, feltételeket, beszéljük meg privátba.
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
sziasztok vannak e itt olyan pasik akik elott használhatnám a feleseget s akit ez izgatná?
Ma estére adatlapunknak megfelelően +pasit keresünk Győrtől 30 km-re. Az idő rövidsége miatt, telefonszámos jelentkezést várunk
Hátha

Sziasztok
Ma estére keresek párt ,aki benne lenne egy 3masban
Ma estére keresek párt ,aki benne lenne egy 3masban

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!Hölgyet vagy párt keresek ma estére akikhez csatlakozhatnék!Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Várom a Privát üzeneteket!!
Zoli
Zoli