Párhoz csatlakoznék a hölgy és mindenki örömére heteró alapon.Kis tapasztalatom van.Infok adatlapomon.Bp és környéke 40 feletiekkel.Szép napot mindenkinek
Sziasztok! Ma kora este is aktuális…
(Ez egy válasz Masszőrman86 üzenetére (2023. 10. 30. hétfő 16:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 10. 30. hétfő 16:32

Sziasztok! Egész héten akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére..
Sziasztok még mindig keresünk helyel rendelkező srácot kizárólag a lány örömére Budapest
Sziasztok. Ma este fiùt fogadnànk max 40 èves korig,Ajka közelèben. Csak ma este.
sziasztok spermas puncit nyalnek akar dugas kozben is vannak e itt erre nyitott párok esetleg?
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt
Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt

Keressetek bizalommal!
Sziasztok
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Kedd este párt fogadnék Budapesten a III.kerületben saját lakásomban. Izgalmas cuckold szexhez keresek partnereket hetero alapon.
Sziadsztok pápán hölgyeket,párokat keresek alkalmi kapcsolatra.
Sziasztok. Holnap délelött lenne pár akik elöttem szeretkeznének? Megajándékoználak benneteket.
ziasztok párokkal ismerkednék csatlakoznék 3adiknak hetero alapon Zala Vas Somogy esetleg még Sopron és Veszprém megye jöhet szoba többit majd privibe vagy üzenetbe
Pesten pár ma este?Helyem van.
Sziasztok! Egész héten akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék, a hölgy örömére..
Sziasztok !
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten, heteró alapon párhoz csatlakoznék hosszabb távon
Átlagnál nagyobb mérettel, Budapesten, heteró alapon párhoz csatlakoznék hosszabb távon
Fehèrvár környèkén párhoz csatlakoznèk!

Hello! Szívesen ismerkednénk pasival hosszabb távon ha lehet. Borsod megyei pár vagyunk.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Mikorra kerestek?
(Ez egy válasz párosjátékok üzenetére (2023. 10. 29. vasárnap 20:09), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Párral ismerkednék 170 65kg 45éves vagyok barna hajam szemem van
Hajdúban keresek izgalmas hölgyet párt napközbeni talikra. Üdv nagyfarkú pasi