Sziasztok! Ma egész nap fogadnék hölgyet, párt csendes otthonomban Gödöllőn.Várom üzeneted!
sziasztok!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Sziasztok! 20-as fiatal srác ismerkedne hölgyekkel, párokkal hetero alapon. Kor nem kizáró ok. Normál testalkatú 175cm/87kg 17es szőrtelen intim. Utazni tudok országszerte is akár. Privátban írjatok
Sziasztok Balatonlellén fogadni tudok lányt párt
Ma holnap holnapután
Ma holnap holnapután
Szia, ha gondolod írj rám...
(Ez egy válasz Zotyesz85 üzenetére (2023. 11. 07. kedd 19:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 07. kedd 19:24

Hali. Szigetszentmiklósi pár baráti/sex kapcsolatra keres hosszú távra férfias, jó mérettel (min:18cm) pasit harmadiknak. Ismerkedjünk
Sziasztok!
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy szombati 7+1 -es akcióhoz.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
29-40 éves pasik jelentkezését várjuk egy szombati 7+1 -es akcióhoz.
Ami a női partnernek fontos: sportos testalkat, szimpatikus helyes arc/mosoly, közepes méret, es 175cm+ magasság.
Várjuk a képeket.
Hali. Szigetszentmiklósi pár baráti/sex kapcsolatra keres hosszú távra férfias, jó mérettel (min:18cm) pasit harmadiknak. Ismerkedjünk
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Kaposvárról párok? Helyetek legyen!viber?
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Hello! Borsodi pasival szeretnénk ismerkedni adatlap szerint. Csak ha komolyan gondolod akkor írjál nekünk. 40-es borsodi pár vagyunk.
sziasztok! holnap ismerkednék, kalandoznék budapesti párral. helyem van. mehetünk swinger helyre is ha úgy van. priviben írj.
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Sziasztok
Zala -Vas megyei Hölgyek Párok vannak itt akikhez lehet csatlakozni és nem komolytalanok?
Zala -Vas megyei Hölgyek Párok vannak itt akikhez lehet csatlakozni és nem komolytalanok?
Sziasztok ma vagy holnap csatlakoznék párhoz, nőhöz Kaposvár 100km-es körzetébe, 32 éves minden jóra nyitott pasi vagyokml, csak olyan írjon aki valóban találkozna is.

Unalmas ez is
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 06. hétfő 11:14), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 06. hétfő 11:14
Törölt felhasználó (4706593)

Sexmániás extra potens keményfarkú srácot keresünk
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
CUCKOLDRA
Extra nagymellű 150/50/24 barátnőm mellè
Nyiregyházit vagy utazni tudj.
20cm feletti méret előny és ha nem 2 perces vagy
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Pesten párt fogadnék otthonomban esténként.
Sziasztok feleseget kényeztetnek a ferje elott akit ez izgatná! Hely kellene utazni tudok!