Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.( Roma is )
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Hali
Akar meg ma este is vagy holnap este helyes 30 eves pasi csatlakozna parokhoz vagy fiatal, fiatalos pasikkal egyutt keresne csajt kozosen kozos lazulashoz, ha erdekel irj
Akar meg ma este is vagy holnap este helyes 30 eves pasi csatlakozna parokhoz vagy fiatal, fiatalos pasikkal egyutt keresne csajt kozosen kozos lazulashoz, ha erdekel irj
Sziasztok ma estére párral taliznèk Budapest Pest megye környékén utazni tudok
Párhoz beszállnék holnap este! A többit üzenetben vagy akár viberen is! Csongrád megye
Sportos 40 es pasi tudna párt fogadni ma 12 ker környéke, extra méret igényes típus
kizárólag hetero alapon szép estét üdv P

Sziasztok!
Holnap délutánra, estére keresünk társaságot férfi, nő, illetve pár személyében.
Siófoki pár vagyunk; fogadni, illetve ésszerű távolságban utazni is tudunk.
Holnap délutánra, estére keresünk társaságot férfi, nő, illetve pár személyében.
Siófoki pár vagyunk; fogadni, illetve ésszerű távolságban utazni is tudunk.
Fejér és Komárom megye környékén keresnénk megbizható pasit. Nem olyant aki csak napközben ér rá!!!
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Mi inkább hétvégére gondolunk. Péntek,szombat este.
Sziasztok.
Párt , lányt keresek MA estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Sziasztok.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás!

Budapesten keresünk
(Ez egy válasz Cilibaba1980 üzenetére (2023. 11. 10. péntek 13:16), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok , mára keresünk fiút kizárólag a lány örömére
Miskolcon párt fogadnék lakásomban
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz, akár ma este is, utazni tudok
Tattoo szalonos, izgalmas "szex-játékra", kereslek
Lennék 2 hölgy mellé 3. beszálló!!
Van bent zuhanyzó egy külön szobában és 65 m2 izgalmas lehetőség, kanapékkal, tattoo székekkel, recepcióval, stb...... Találkozhatunk előtte egy kávé / üditő melletti beszélgetésre.
És ha úgy alakul akár következő alkalommal tudunk találkozni a szalonban.
Keress / keressetek meg üzenetben!! wave

Lennék 2 hölgy mellé 3. beszálló!!

Van bent zuhanyzó egy külön szobában és 65 m2 izgalmas lehetőség, kanapékkal, tattoo székekkel, recepcióval, stb...... Találkozhatunk előtte egy kávé / üditő melletti beszélgetésre.
És ha úgy alakul akár következő alkalommal tudunk találkozni a szalonban.
Keress / keressetek meg üzenetben!! wave
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Ma este kilátogatunk párommal az etyeki tóhoz,várunk párt,vagy nagyobb farokkal rendelkező 2-3 pasit,akik jól ráspriccelnek a párom gyönyörű popsijára,puncijára miközben dugom! Borotváltság,fénykép alap! Ezek nélküli megkeresésre,nem reagálunk! Köszi,szép napot.
Győr?
Sziasztok. Szabolcs megyében és környékén ha valaki el van kedve ismerkedni egy 29 éves egyedülálló sráccal az írjon
szívesen ismerkedem és beszélgetek.