Sziasztok!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Lánnyal vagy párral ismerkednék! Dunaújváros-Szekszárd és környéke!
Sziasztok, ma este párt fogadnék Budapesten a III. kerületben. 44 éves igényes hetero cuckold kedvelő nagy méretű pasi vagyok. privátban írjatok.

Szép estét. Ma párt keresek olajos masszázsra is. Akár nálam is..
Pasit keresünk feleség közös kényeztetéséhez..
Győr és vonzáskörzetéből..
Első talin sex nincs,ezt vedd figyelembe..(képcsere,viber,tali)
Adatlapot olvass...
Győr és vonzáskörzetéből..
Első talin sex nincs,ezt vedd figyelembe..(képcsere,viber,tali)
Adatlapot olvass...
szia én veszprém megyei vagyok párokat keresek
(Ez egy válasz peterk198822 üzenetére (2023. 11. 12. vasárnap 18:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 12. vasárnap 18:02

Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek. 41 éves srácként keresnék hölgyet párt heteroszex alapon, akár ma este is. Veszprém környékén élek, de utazni tudok, vas veszprém zala fejér megye nem okoz problémát. Ha esetleg valaki hasonlót keresne várom jelentkezését. Peti
Sziasztok, szép estét kívánok mindenkinek. 41 éves srácként keresnék hölgyet párt heteroszex alapon, akár ma este is. Veszprém környékén élek, de utazni tudok, vas veszprém zala fejér megye nem okoz problémát. Ha esetleg valaki hasonlót keresne várom jelentkezését. Peti
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápolt vagyok.
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Illetve, kisebb társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Diszkréció adott és elvárt.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
45éves, fiatalos, igényes pasi, igényes párhoz csatlakozna a hőlgy örömére! Akár hosszú távon! Győr
Kaposvárról vannak nyitott párok?
sziasztok vannak e itt olyan pasik akit izgatná ha elotte kényeztetnék a párját? Hely kellene utazni tudnek
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
M4es vonalán!
Párhoz csatlakoznék ma délután!
M4es vonalán!
Sziasztok! Házaspárként keresünk ápolt diszkrét, átlagos/kisebb mérettel rendelkező férfit a közelből. E-mailben várjuk a jelentkezéseket, fényképpel. Elérhetőségünk az adatlapon. Szép napot mindenkinek!
Veszprémben keresünk ma estére potens ápolt férfit aki csatlakozna 50-es párhoz.
Köszönöm Nika!
(Ez egy válasz Nika988 üzenetére (2023. 11. 08. szerda 00:36), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 08. szerda 00:36

sziasztok!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Péntek délutáni gang bang partira keresünk pasikat , párokat. Helyszín Komárom- Győr között. Jelentkezők közül csak azoknak tudunk válaszolni aki privát levélben viber számot ad és minimum egy fotója van feltöltve a reglapjára. Mivel nekünk több látható fotónk is van , így többet senkinek nem küldünk, senkivel nem cserélgetünk! Hölgytagunk kezeli a telefon, szervezi a partit!
Írtam privátba...
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 11. szombat 23:34), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 11. szombat 23:34
Törölt felhasználó (4714647)

Ffi Budapest?
Ffi Budapest?