3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok,adatlapom alapján keresek,kedves megbízható párt.
Sziasztok.
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Párt , lányt keresek csütörtök vagy péntek estére.
Masszázsra,simogatásra,farokverésre,ujjazásra vagy akár orálra és lehet szex is ha szeretnétek,de szex nélküli találkozó is szóba jöhet. akár fotózás is egy szép méretes farokkal ha szeretne a hölgy fotózkodni.Budapest-Pest és Nógrád megye! pasik ne irjanak csak párok és nők!
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma..
Nőt,párt keresnék! Adatok/kép az adatlapon!
Sziasztok napközben rá erő pár keresek Bács Kiskun megye.utazni tudok.
45éves, igényes pasi, párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Győr. Akár hosszú távon, házibarátként!
Sziasztok Szombat "11,18"estére keresek Bp-i hölgyet csajszit, párt. Esetleg SW házibuliba is szívesen elmennék
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok
üdv Laca
Sajnos Szombat este 22,órás levére már nem tudok reagálni , de ha mondjuk Szombat Délelőtt megbeszéljük akkor tudom intézni az időmet.
Találkát megbeszéljük akkor itt is vagyok

Csongrád megyéből párt keresek hosszú távra, vagy hölgyet, rendszeres találkozásokhoz.
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Korrekt normális és megbízható hapsi vagyok, egyedül élek, így lakás van, de a megyében is mobilis vagyok bárhová.
Privit várok
Miskolcon párt keresek. Helyem van
Komoly érett pasik leveleit várjuk ismerkedés, hármas szex (először kukkolás, simi, stb) céljából. Viszonylag hosszasan ismerkedünk chat-en, levélben, szóval aki ezt nem tolerálja, ne is fáradjon. Sportos vagy vékony, átlagos pasikat keresünk, igényes, ápolt vonzó férfiakat. A kor tényleg nem számít, de a vonzó kinézet igen.
Sziasztok,
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Nos GPS koordinátákat nem szeretnék közölni, sem időpontot .
Nekem nem most azonnal van szükségem partnerre, hanem teljesen normális körülmények között, közös megegyezés alapján keresek egy normális párt, vagy hölgyet, akivel a többes szex oltárán lehet áldozni.
Kellően rugalmas vagyok , mivel nekem még nincs családom.
Egy elvárásom van, meglegyen a három igen.
Kép van rólam, nem félek megmutatni magam, és nem vagyok félszemű féllábú fogatlan kalózkapitány sem.
Férfias férfi vagyok ,rendszeresen sportolok, és kellően ápoltnak tartom magam.
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék, akik kifejezetten a masszív hímtagot kedvelik!
Ha szeretitek az alkar nagyságú péniszt, vagy csak kipróbálnátok valami újat, akkor az én emberetek vagyok!

Párhoz csatlakoznék, akár csak kukkolni is...
Minden megbeszélés kérdése.
Párkapcsolatban éleg,tehát a diszkréció fontos!
Minden megbeszélés kérdése.
Párkapcsolatban éleg,tehát a diszkréció fontos!
Sziasztok! Igényes, nagy méretű férfiként keresnék pénteken egy érett budapesti hölgyet…
Pasiként keresek szexpartnert elhanyagolt hölgy személyében,
párokhoz is szívesen csatlakoznék, akár egy kis autós kaland is
érdekel.
párokhoz is szívesen csatlakoznék, akár egy kis autós kaland is
érdekel.
Sziasztok! Holnap délelőtt a Campona környékén keresem partnerem, partnereim!
Szolnok
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna
50+ bi hapsi értelmes, igényes emberekkel / L & F párral barátkozna

Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. 7 éves korom óta heti 4-szer sportolok és rendkívül igényes vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt. Egyébként kedves vagyok és kommunikatív.
Keressetek bizalommal!