Sziasztok adatlapom szerint keresek
Sziasztok,
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Ma este Budapesten párokat kukkolnék. Szeretek úgy puncit nyalni, hogy közben dugják!
13. kerületben lakom.
Ma Győrben hellyel rendelkező pasi hármasra?
Részletek belső üzenetben
Részletek belső üzenetben
Sziasztok,adatlapom alapján,keresek,párt,hosszú távra,ápoltság igényeség!!!!!
Sziasztok! Ma illetve holnap estére keresek masszázst kedvelő hölgytagú párt!
Sziasztok, a mai napon napközben keresnénk Hölgyet/Párt hetero alapon. Helyem van a 3. kerületben. Nagy méretű pasi vagyok. privátban jelezzetek.
Szombaton Demjén termál tó fürdő,párt keresek cuckoldra.
Sziasztok! Holnapi napra( szombatra) ismerkednenk fiatal, jóméretű sráccal . Bi ok, gumi kell. Hely van Budapest II. ker
Szombatra (.11.25.-re) késő esti találkára keresünk potens pasit egy jó kis hármasra ,aki utazni tud , hogy jól érezzük magunkat és egymást....

Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Szép napot!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy kényeztetésére egész hétvége folyamán, akár a nappali órákban is..Utazni tudok.
Megbízható párt keresek hármas örömökre! Napközbeni talival!
Ma este cuckoldszexkedvelő párt keresek.Extra nagy mellek előnyben.
Dél-buda,Bp
Dél-buda,Bp
23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz.
Megbízható, ápolt fèrfit keresünk párom kènyeztetèsère.
Pesten keresek párt ma estére.Helyem van,utazni is tudok.
Sziasztok! Ma valaki napközben meglátogatna gödöllői csendes otthonomban? Hölgyek, párok?? Várom üzeneted!

Ma napközben ráérő párhoz csatlakoznék! Igényes ápolt 30as pasi vagyok. Vastag intimmel!

Sok jelentkeződ van?
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 11. 22. szerda 19:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 11. 22. szerda 19:51
Törölt felhasználó (4725555)

23 éves, sportos, budapesti srác csatlakozna párokhoz, illetve lányokhoz