Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, akár mindkét fél örömére.
18as ápolt vagyok, Pest megyében!
Írj s hozzuk össze még ma
Szívesen csatlakoznék párokhoz, akár mindkét fél örömére.
18as ápolt vagyok, Pest megyében!
Írj s hozzuk össze még ma

Sziasztok ki csatlakozik hozzánk háromba
sziasztok hölgyek párok megy valakik innen szombaton Zalagereszegre a mimosaba a rossz anyák karácsonyibuliba?
Sziasztok!
Átlagnál nagyobb méretemmel ,heteró alapon, budapesti pár játszótársa lennék
Átlagnál nagyobb méretemmel ,heteró alapon, budapesti pár játszótársa lennék
Sziasztok . Hölggyel , párral ismerkednék
Pesten párt fogadnék ma este otthonomban.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Szívesen ismerkednénk olyan párral vagy lánnyal, aki szereti a több pasis felállást vagy szívesen kipróbálná.
A többesben is van egy kis plusz amit tudunk adni... 26 és 41 éves átlagos testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk, egyikünk irányítható, szóban alázható, mondhatni sub beállítottságú, a másik férfi viszont domináns, irányító típus. A képezeletetekre bízzuk miket lehet egy ilyen szituációból kihozni, mindketten elég nyitottak vagyunk a nem hétköznapi ötletekre. Ha felkeltettük az érdeklődéseteket, írjatok! Természetesen, ha nem vonz titeket az ilyen szerepek bevonása, akkor nem kötelező eleme a többesnek.
Miskolc környékén ismerkednèk
Sziasztok december 13 délelőttre keresünk átlagnál nagyobb méretel rendelkező férfit, cuckoldra.
Sziasztok! Győrben vagy a környékén párhoz, bi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok! Idősebb párokkal ismerkednék!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt leginkább hétköznap délelőtti szabadidővel, de bármi megoldható ! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció! Hely néha, kocsi mindig van! Autós kaland is érdekel!
Írjatok!
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal kellemes estékre vagy akár napközbeni találkákra!
További szép napot mindenkinek!
Szívesen ismerkednék hölgyekkel párokkal kellemes estékre vagy akár napközbeni találkákra!
További szép napot mindenkinek!
Miskolcon várok párt délutáni talira belvárosi lakásomba
Kitartó,kemény,nagy farokkal keresek 40-50es házaspárt ,hölgyet. Bp,Helyem van,de észerű távolságon belül utazok,
Karácsonyi fotozas, hármas?
)) írj bátran.. pest vagy jnsz megye

Alkalmi párosunk mellé keresnénk plusz pasit hármashoz, a hölgy zsánere az őszes, sportos 50 körüli intelligens, kemény szexet bíró és szerető pasik. A hölgy harmincas, exrta csinos, több pasis mániás. Várhatóan péntek délután, este ltalálkoznánk. Bp
HETERO fiatal 20-as srác ismerkedne hölgyekkel kortól függetlenül, álagos test, átlagos 17-es méret, átlagon felüli kényeztetési és szexuális vágy. Utazni tudok ésszerű keretek között. Írj privátban!
Pesten fogadnék párt ma este otthonomban.