Sziasztok! Ma este szívesen csatlakoznèk párhoz Bp és környèkèn!

Sziasztok! Békéscsabai pár társaságát keresem ...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv
Sziasztok!
Budapesti pár társaságát keresem ma estére, ahol a hölgyet a férjével közösen kényeztethetnénk. Ápolt, intelligens, maximálisan diszkrét, fiatalos és potens pasi vagyok, hozzátok látogatni és fogadni is tudnálak titeket, ha szeretnétek egy izgalmas estét csak keressetek üzenetben
Budapesti pár társaságát keresem ma estére, ahol a hölgyet a férjével közösen kényeztethetnénk. Ápolt, intelligens, maximálisan diszkrét, fiatalos és potens pasi vagyok, hozzátok látogatni és fogadni is tudnálak titeket, ha szeretnétek egy izgalmas estét csak keressetek üzenetben

Sziasztok!
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.
Szombat kora délután párhoz csatlakoznék hölgy örömére Nyíregyházán.

Törölt felhasználó (4725040)

Komoly inteligens nagyfarku pasi keres Cuckoldra párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt... Imádom ha azt látom hogy a másik élvezi,nekem ettől áll fel csak igazán... illetve találkoznék komoly páral ,aki mindent szeret és tud is élvezni...minőségi szexet adok... megkapod amire rég vágyotok!
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok! Feleséget, barátnőt kényeztetnék a párja előtt, vagy vele közösen . Ma este! Utazni tudok…
Bi pasi párokhoz csatlakozna minden finomságra,enyhe bi oké!

Fiatal nagyfarkú srác keres budapesti lányt, párt hetero alapon.
sziasztok hölgyek párok megy valakik innen szombaton Zalagereszegre a mimosaba a rossz anyák karácsonyibuliba? privibe lehet írni nyugodtan
Ma estére keresek párt,párokat,hölgyet,hölgyeket. benne vagyok szinte mindenben akár szexnélküli találkozóban is. Masszázs,simogatás,ujjazás,orál,kukkolás,hölgy elött farok kiverés,szex szóval bármi amit szeretnétek.MA este várom üzeneteket privátban. Budapest,Pest és nógrád megye
Sziasztok holnap estére szombatra keresünk fiút korhatár maximum 25 èves és csak Budapesten találkozunk.
Kizárólag heteró alapon .
Kizárólag heteró alapon .
Szia, írtam.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 07. csütörtök 18:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 07. csütörtök 18:49
Törölt felhasználó (4725040)

Komoly inteligens nagyfarku pasi keres Cuckoldra párt,ahol a férj,partner előtt dugom a feleséget,baratnőt... Imádom ha azt látom hogy a másik élvezi,nekem ettől áll fel csak igazán... illetve találkoznék komoly páral ,aki mindent szeret és tud is élvezni...minőségi szexet adok... megkapod amire rég vágyotok!
Igényes "kihasználatlan" férfiként ismerkednék olyan házaspárral, ahol rendszeresen és hosszútávon spriccelhetném forró magomat a feleség puncijába...

Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak akkor írj: ha komolyan gondolod/gondoljátok és nem csak beszélgetni akarsz/akartok. Köszönöm.
Jelen
(Ez egy válasz renike792 üzenetére (2023. 12. 06. szerda 16:19), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,
Párokkal tölteném közösen a ma estét! Budapesten, Viberem van, utazni tudok.
Párokkal tölteném közösen a ma estét! Budapesten, Viberem van, utazni tudok.
Kedves párok! Pest Zuglóhoz közeli kerületeiben keresek egy hármashoz párt ,ha benne vagytok double penetrationba az főnyeremény. Bár cuckold is érdekelne de ez csak opció .
Adatlap legyen kitöltve ahogy nekem is ki van .
Szép estét
Adatlap legyen kitöltve ahogy nekem is ki van .
Szép estét