Sziasztok. Van olyan Hölgy vagy Pár Szigetszentmiklós és környékén aki szívesen kalandozna egy Középkorú Férfivel?
December 15 péntek este párhoz csatlakoznék a hölgy örömére nagy intim mérettel BP -Pest megye környékén.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok..üdv.
Sziasztok, szívesen ismerkdnek veletek. A megadott időpontok nekem jok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 10:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 10:26

Törölt felhasználó (4662582)

Sziasztok! Dec.15-tol 18.-ig Budapesten leszünk az Aquaworld be ! És a feleségem örömére keresnek egy nagyobb intimmel rendelkező játszótársat! smile akár kettesben is ..!
Sziasztok! Miskolc és környékéről ismerkednék, hölgyekkel és párokkal.
Kellemes méret
Kellemes méret
Sziasztok
Átlagos párként,nem átlagos sexuális élettel keressük partnerünket.
Párok,pasik jelentkezését várjuk..
Nem mindenáron kell pasi,állandót keresünk,csak még nem találtuk meg..
Több 100 km-ről kérlek ne írj,arra járok fuvarba se..
Győr és Komárom vonzáskörzete előny..
Átlagos párként,nem átlagos sexuális élettel keressük partnerünket.
Párok,pasik jelentkezését várjuk..
Nem mindenáron kell pasi,állandót keresünk,csak még nem találtuk meg..
Több 100 km-ről kérlek ne írj,arra járok fuvarba se..
Győr és Komárom vonzáskörzete előny..
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni!
Ma párhoz csatlakoznék Budapesten. Helyem van, de utazhatom is.
Sziasztok
kizárólag párokat keresek hetero alapon
imádom, ha egy nő igazán kivan elégítve !
Pest megye előny
29 éves 180/85kg, kék szem, barna haj, nagy intim
kizárólag párokat keresek hetero alapon
imádom, ha egy nő igazán kivan elégítve !
Pest megye előny
29 éves 180/85kg, kék szem, barna haj, nagy intim
Sziasztok. Szép estét kívánok 40-es potens férfiként érzéki kényeztetést kedvelő párhoz csatlakoznék. Dunaharaszti és kke.
Sziasztok. Ma Pesten és környékén keresek programot hetero hölgy vagy pár személyében igényes tiszta pasi vagyok komolyan keresgélek. Esetleg ?????
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Ma csatlakoznék párhoz harmadiknak Pesten
Sziasztok!
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkpr írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Tapasztalattal rendelkező, fiatal /34éves/ szőrtelen férfiként, keresek szexpartnert! Csak igényes, ápolt emberekkel lépek kapcsolatba, hisz én is az vagyok. Nem vagyok független, sajnos a párom nem nyitott ebbe az irányba.
Nekem pedig szükségem erre a fajta izgalomra.
Nagyon enyhe biszex dolgoktól sem zárkózom el, de ahhoz olyan hangulatban kell lennem
Ha felkeltettem az érdeklődésed, akkpr írj bátran itt, vagy kicsikrisz7779 kukac gmail pont com
Párossal ismerkednék és akár ma fogadni is tudnálak titeket, közös lazulásra és szexre.
Sziasztok mára keresem partnerem egy szingli nő személyében de párokhoz is szívesen csatlakozom

Meg ha megnézi az adatlapját láthatná nincs felesége ......
(Ez egy válasz Attika99 üzenetére (2023. 12. 09. szombat 21:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 21:26

Ki lehet következtetni, hogy az első kommentjét "bpparos"-nak szánta a mozizás kapcsán, a másodikat pedig "Egripár24"-nek, akik partnert keresnek a csaj számára a budapesti kirándulásukkor.
Mindenesetre egymás után 2-ből 2-szer elrontani a kattintást, hogy kinek is megy a válasz, nos, az valóban nem semmi
Mindenesetre egymás után 2-ből 2-szer elrontani a kattintást, hogy kinek is megy a válasz, nos, az valóban nem semmi

Sziasztok!Van meg hölgy vagy pár akikhez csatlakozhatnék vagy akár csak kukkolás is érdekel!! Ápolt, igényes 39 éves férfi vagyok Budapestről!Zoli!Privát üzeneteket várok
Ki lehet következtetni, hogy az első kommentjét "bpparos"-nak szánta a mozizás kapcsán, a másodikat pedig "Egripár24"-nek, akik partnert keresnek a csaj számára a budapesti kirándulásukkor.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 12. 09. szombat 20:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 20:52

Törölt felhasználó (4294812)
VIP

Szia bocsi de valamit nagyon benéztél....
Szia bocsi de valamit nagyon benéztél....
(Ez egy válasz hesszmaister üzenetére (2023. 12. 09. szombat 20:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 09. szombat 20:18

Sziasztok, gondolom vicceltek, hogy kerestek.. Biztos vagyok benne hogy bárki örömmel hosszan kényeztetne egy ilyen fincsi hölgyet mint a feleséged.. én tutti nem bírnám ki! és ezért, felesleges igy magamat meg se említem mint lehetséges jelölt.
.