Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen, diszkrécióm maximális. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
Én írtam nektek több mondatos levelet és semmi választ nem kaptam pedig stimmel a korosztály...
(Ez egy válasz Autoskalandok üzenetére (2023. 12. 26. kedd 20:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 20:28

Sziasztok! Van itt esetleg olyan férfi aki 30 alatti és komolyan is gondolja a szándékait?
Keresnénk egy férfit 3.-nak aki 30 alatti megfelelő mérettel rendelkezik, ápolt és fontos neki a diszkréció. Emellett pedig betartja a hölgy “szabályait”. Ha magadra ismertél és nem csak beszélgetni akarsz, akkor írj privátban!

Most hellyel rendelkező van,?
Igen! Móron.
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 12. 26. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Bp 7 ker
(Ez egy válasz bpparos üzenetére (2023. 12. 26. kedd 21:27), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok keresünk most éjszakára pasit max 45 éves korig kizárólag pestmegye! Helyünk van utazni nem tudunk! Óvszert nem szeretjük
Elsiklottam akkor felette. Visszakereslek.
(Ez egy válasz utazoff üzenetére (2023. 12. 26. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 20:49

Sziasztok!
Bocsanat neked akartam az előzőt.
(Ez egy válasz utazoff üzenetére (2023. 12. 26. kedd 20:49), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 26. kedd 20:49

Sziasztok!
Sziasztok.Házaspárt keresek Bp.
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Miskolc közelében csatlakoznák párhoz. Imádok nyalni.
Sziasztok. Szívesen kalandoznék ma a szépvölgyin.
Sziasztok! Budapesti, hellyel rendelkező férfi szívesen látna vendégül biszex párt!
Sziasztok!Párral ismerkednék,csatlakoznék hosszú távra hármashoz Budapest és környékéröl.
Sziasztok ma délután vagy este keresnék párt vagy lányt. Akár szex nélküli találkára is.lehet csak masszázs, simogatás vagy közös maszti de akár a hölgy is kiverheti ha csak ennyit szeretne. Lehet csak oral oda vissza vagy csak oda .de akár sex is. Várom leveleiteket
Pest és nógrád megyében keresek
Sziasztok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Győrből keresek hölgyet, párt! Igényes, izmos, kopasz pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van! Maximális diszkréció!
Autós kaland is érdekelne!
Írj, írjatok!
Sziasztok!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Ma este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is. Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Magára igényes, ápolt, többes terén némi tapasztalattal rendelkező 34 éves férfi vagyok. Ma este szívesen találkoznék egy kedves, intelligens hölggyel vagy párral. Elsősorban Somogy-Tolna-Baranya megyében keresek. Helyet Dombóváron tudok biztosítani, de szívesen utazom is. Töltsük el együtt kellemesen az estét!
Szeva. Sikerült tegnap?
(Ez egy válasz rapid5 üzenetére (2023. 12. 26. kedd 21:38), amit ide kattintva olvashatsz)