Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...üdv.
Budapesten ma pár? Hely van, de menni is tudok.
Sziasztok szívesen csatlakoznék,egy párhoz hetero alapon. Budapestiek előnyben.
42 éves 18cm pasit kerestek,rendelkezésre állnék.
42 éves 18cm pasit kerestek,rendelkezésre állnék.
Ma este párok erotikus vágyait kielégíteném! Bp és a környező megyék...
Írtam nektek levelet.
(Ez egy válasz szepfenekuaphrodite üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 01:41

Sziasztok.Fiatalos 40-es párként,férfit keresunk harmadiknak aki csatlakozna hozzánk hetero alapon (25-40-éves korig). Időpont : Január 12.-én az esti órákban.
Sziasztok.Párral ismerkednék ma délutántól Demjén termál tónál.Fürdőzés szaunázás cuckold
Sziasztok.Hölgyek, párok társaságát keresem csendes otthonomban Gödöllőn! Kölcsönös szimpátia esetén fogadlak szívesen.Várom üzeneted!
spermás cicit, puncit kedvelő érzéki páros?

Sziasztok!Szombaton kihez lehet csatlakozni Pest környékén?
Sziasztok. Jelentkezem
(Ez egy válasz RolandIldikó üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 11:45), amit ide kattintva olvashatsz)
sziaszok feleseget hasznalnek a ferje elott (cuckold) .hely kellene utazni tudnek
Esztergom környékiekkel ismerkednék.
Írtam nektek!
(Ez egy válasz szepfenekuaphrodite üzenetére (2023. 12. 28. csütörtök 01:41), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 12. 28. csütörtök 01:41

Sziasztok.Fiatalos 40-es párként,férfit keresunk harmadiknak aki csatlakozna hozzánk hetero alapon (25-40-éves korig). Időpont : Január 12.-én az esti órákban.
Sziasztok most szívesen csatlakoznèk párhoz Budapest menni tudok
Sziasztok 40 éves korig nagy farku pasi ma este heteró.
Az esélytelenek nyugalmával!
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Unalmas napjaimat tenném nem kicsit mozgalmassá! Csepel szigeten hellyel rendelkező nem kezdő konkrétan ijesztő kinézettel de nagyon barátságos lelkülettel keresek párokat lányokat ha lehet!
Janó
Sziasztok
Párom kényeztetésére keresek 2 kigyúrt pasit.
Csak akkor írj ha van képed, és ketten vagytok, pl 2 barát.
Fontos meg hogy szőrtelen legyél, és budapesti.
Párom kényeztetésére keresek 2 kigyúrt pasit.
Csak akkor írj ha van képed, és ketten vagytok, pl 2 barát.
Fontos meg hogy szőrtelen legyél, és budapesti.
Zala -Vas megyei Hölgyek, Párok vannak itt akik komolyak és lehet hozzájuk csatlakozni?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, délsomogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!