Sziasztok!
Jakuzzi-val rendelkező férfit keresünk péntekre .. Balatonföldvár +max 80 - 100km.
Privátban keress!
Jakuzzi-val rendelkező férfit keresünk péntekre .. Balatonföldvár +max 80 - 100km.
Privátban keress!
sziasztok! nyiregyhaza és újfehértó környékéről keresek hölgyet,esetleg párt ismerkedni ,találkozni
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok! Budapest és Déli vonzáskörzetében Párral szeretnék ismerkedni,lehetőleg hosszabb távú kapcsolat reményében!
Sziasztok Budapesten keresek lányt párt mindenki örömére, én hetero fiú vagyok 30éves farkam 21/.5cm ápolt sportos vagyok irj és beszélünk nem csak 1alakalomra keresek de az is ok.!
Sziasztok!
Ma este párokat kukkolnék Budapesten. Utazni tudok Viberem van!
Ma este párokat kukkolnék Budapesten. Utazni tudok Viberem van!
Szép vastag,méretes faszt üresre szívnék.
21:00 után.
11.22.ker. Budaörs,Törökbálint.
Párokkal.is találkoznék.
21:00 után.
11.22.ker. Budaörs,Törökbálint.
Párokkal.is találkoznék.
Párhoz csatlakoznék,akár csak nézőkênt is!
Pest és környékén!
Pest és környékén!
Csajainkról fotó csere, közben duma róluk és hoki
Biztos lessz jelentkező !
(Ez egy válasz puncimokus70 üzenetére (2024. 01. 13. szombat 10:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Jövő hét pénteken (2024.01.26.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Sziasztok! 30 éves sportos hetero férfiként ismerkednék párokkal. Akár napközben is, ma is

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma este Csütörtök (01.18.) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek és ismerkedjünk szép napot!
Sziasztok
Kellemes párral ismerkednék ,akik nyitottak egy plusz férfi közlekedésére.
Kellemes párral ismerkednék ,akik nyitottak egy plusz férfi közlekedésére.
Nagyon csinos a hölgy!
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 01. 16. kedd 17:59), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 01. 16. kedd 17:59

Hétvégére keresünk pasi beszállót hetero alapon feleségem örömére. Hely Veszprém mellett. Korban hozzánk illő,igényes,egyedülálló pasit szeretnénk Veszprém környékéről. Ha nem te leszel az emberünk vagy nincs képed ide feltöltve akkor nem is válaszolok bocsi. Ha téged akarunk akkor arcképes fénykép csere szükséges a találkozó előtt, ha ezt nem tudod elfogadni nem téged keresünk.
Sziasztok feleseget kényeztetnek hasznalnek a ferje elott akit ez izgatna ! Vannak e itt erre nyitott párok itt?:
Sziasztok,
Párokhoz csatlakoznék, és a többes is érdekel
Párokhoz csatlakoznék, és a többes is érdekel
Sziasztok párral ismerkednék! Kis gyakorlattal a hármas terén!
Sziasztok!
Férfit keresünk harmadiknak Békés megyében.Orosházi lakosok vagyunk
Férfit keresünk harmadiknak Békés megyében.Orosházi lakosok vagyunk
Sziasztok. Normális Párral ismerkednék!Házibarát lennék!!!!
Pesten párt fogadnék lakásomban ma este.