Sziasztok. Középkorú Férfi vagyok. Kifejezetten szerepjáték kedvelő Nálam Idősebb vagy Fiatalabb Hölgyet vagy Párt szeretnék megismerni!
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
20/5-ös intimemmel ma este Hatvanban szívesen kalandoznék,kényeztetnék!
Esetleg ha van csinos hölgy aki kedvet kapna hozzám szívesen kényeztetném párja előtt.
Sziasztok,
ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Utazni tudok, helyem van!
ma este párhoz csatlakoznék hetero alapon. Utazni tudok, helyem van!
Budapesten ma pár? Hely ok.
Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma estére (02.2) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Sziasztok!
Hétfőn és kedden ( február 05-06-án) Kehidakustány szaunában leszek, 178 magas vagyok 82 kg, igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, 43 éves, hölgyet vagy párt keresek közös kellemes időtöltésre…
Hotelban lesz nálam hely is kikapcsolódni, lazulni…
Írj privatban ha érdekel…
Hétfőn és kedden ( február 05-06-án) Kehidakustány szaunában leszek, 178 magas vagyok 82 kg, igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok, 43 éves, hölgyet vagy párt keresek közös kellemes időtöltésre…
Hotelban lesz nálam hely is kikapcsolódni, lazulni…
Írj privatban ha érdekel…
Sziasztok!
Pasit keresünk 3.nak Budapesten.
Pasit keresünk 3.nak Budapesten.
Sziasztok merre fele kerestek pasit
Helloka
Holnapi napra (02.03.) az esti órákban potens férfit szívesen várunk
Holnapi napra (02.03.) az esti órákban potens férfit szívesen várunk
Üdv Párral ismerkednék mai napon, enyhe Bi is lehet
helló
régebb ota itt élő magyarul jól beszélő fekete pasi vagyok sportos alkat extra szerszám Párral ismerkednék kalandoznék hetero alapon adatlapom szerint írjatok rám bátran privátban
régebb ota itt élő magyarul jól beszélő fekete pasi vagyok sportos alkat extra szerszám Párral ismerkednék kalandoznék hetero alapon adatlapom szerint írjatok rám bátran privátban
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok.
Pest Megye Déli részén, szívesen találkoznék ma este egy hármasra vágyó párral! Helyet meg tudom oldani. Részleteket, feltételeket, bestéljük meg privátba. Mindenkinek csodás napot kívánok.
Pest Megye Déli részén, szívesen találkoznék ma este egy hármasra vágyó párral! Helyet meg tudom oldani. Részleteket, feltételeket, bestéljük meg privátba. Mindenkinek csodás napot kívánok.
Budapest és környékén keresek a hétvégén, írj!
Keresem a hasonlóat/hasonlókat. 420Imádok kényeztetni(is), spermás mellbimbók, punci...imádom ha egy Nőnek ketten is fokozhatjuk az élvezetét és csak annál jobban kívánja és annál jobban duzzad a farkam ettől az érzéstől...élvezés után is...imádok túl sokat adni és mindig többet...Amikor agyban is nem csak testben...Túlságosan is magával tud ragadni a vágy, az érzés, a mámor, az az érzéki de mocskos és vad kéj/"ösztön" és akkor órákon át.... Hasonló emberekkel ismerkednék akikkel működik a kémia...nem picit...nagyon
Komolyabb is alakulhat.
Egyedülálló vagyok,egyedül élek, van autóm szóval utazni is tudok.(vagy tudunk, együtt is
)
Komolyabb is alakulhat.
Egyedülálló vagyok,egyedül élek, van autóm szóval utazni is tudok.(vagy tudunk, együtt is

Sziasztok!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!

Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, de kukkolás is érdekel vagy creampie szex.... Pesten vagy pest megyében házhoz is mennék. Üzenetet irjatok , ha lehetek a játszótársatok.
Sziasztok.
30 éves úrként szívesen csatlakoznék buliba q mai napon.
Ha esetleg még szükség lenne pasija.
Várom privátban.
Pest megye, Budapest környéke leginkább.
30 éves úrként szívesen csatlakoznék buliba q mai napon.
Ha esetleg még szükség lenne pasija.
Várom privátban.
Pest megye, Budapest környéke leginkább.