Mai nap kora délutánra hetero alapon programlehetőséget keresnék...
Sziasztok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Sziasztok kedves párok! Szívesen csatlakoznèk Hozzátok hetero alapon. Magas, igényes pasi vagyok, kifejezetten vastag, körülmetèlt intimmel.Üzeneteket privátban várom. /Bp, Zugló/ Üdv Zoli
Sziasztok! Gyms megyei lánnyal illetve párral ismerkednék tartós szexkapcsolatra
Mosonmagyaróvár és környékén nincs egy csaj vagy egy pár ahova lehetne csatlakozni szóló pasiként a hölgy örömére! Írj privát
Dél Dunántúlon szívesen csatlakoznék párokhoz!
Üzenetre/chatre szívesen reagálok, a többi pedig vagy alakul vagy nem nyes Egyszerűen csak élvezni szeretem az életet. Nem feltétlenül párkapcsolatot keresek, csak egy hölgyet/nőt/lányt/asszonyt/párt, akivel néha segítünk egymásnak kölcsönösen az élvezetek átélésében, és a vágyak megvalósításában. 34 éves fiatalos, laza srác vagyok / klasszikus felállásban hármasban és többes szexben (is) tapasztalt / ápolt és tiszta, egészséges / átlagos vékony sportos testalkatom van (180/69) / NEM dohányzó / keresek esetleg keresünk 18+ párokat / lányokat / nőket / hölgyeket / csakis kölcsönös szimpátia alapján / ápolt, borotvált, kb 18 cm-es közepesen vastag mérettel rendelkezem / minden megvan és működik, ami szükséges / elvárom ugyanazt a színtű diszkréciót és tiszteletet Tőled, amit ÉN is nyújtok majd / ha bunkó vagy és igénytelen, nem Én vagyok a Partnered / fogadni megbeszélés esetén tudlak
Ismerkednénk férfi beszállóval.. baratnőm 18 eves, en 24.. akinek nem irunk vissza elnezest… baratnom ir vissza. (Szombathely) max 35 eves korig.….
Pasit hármasra az adatlapunk szerint. Épp arra járok ,vagy pont most ráérek, és társai nem jönnek szóba.
Kizárólag szimpatia alapon ismerkedünk
Viki és András
Kizárólag szimpatia alapon ismerkedünk
Viki és András
Sziasztok.
Keresek párt Pest megyében. Nagy cici előny.
30 éves srácként feleség örömére.
Keresek párt Pest megyében. Nagy cici előny.
30 éves srácként feleség örömére.
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok, Csütörtöki kis privát bulinkra keresnék még 2-3 szóló férfit, 48 éves korig. Intelligens és kulturált közegbe, gyors videóhívásos bemutatkozással előtte.
Írjatok privibe, ha most vagy a későbbiekben nyitott lennétek.
Üdv Merci és Peti
Írjatok privibe, ha most vagy a későbbiekben nyitott lennétek.
Üdv Merci és Peti
Sziasztok ! Párommal fiatal srácot várunk hármashoz, Eger környéke. Privizz
beszálnék párokhoz hölgyekhez irj privit
Sziasztok!
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Keresek hölgyet vagy párt. Imádok puncit nyalni, a szexben potens és kitartó vagyok. Kor, alkat mellékes a kémia az ami beindítja a vágyakat. Budapesten helyem van, akár egész éjszakára.
Sziasztok
Hölgyet keresek mai nap délután, este akinek lenne kedve találkozni, lakásomba is jöhet
Hölgyet keresek mai nap délután, este akinek lenne kedve találkozni, lakásomba is jöhet

Sziaztok Valentinnapi meglepetés lennék egy csinos hölgynek Heves Nógrád megye
Sziasztok! Budaörsön ma napközben kényeztetnék hölgyet!
Sziasztok!
Heteró alapon párt keresek Budapesten!
Valóban nagy cerkával ,feleséget dugnék, cumiztatnák a férje elött
Heteró alapon párt keresek Budapesten!
Valóban nagy cerkával ,feleséget dugnék, cumiztatnák a férje elött
Bullként cuckoldra vágyó párokat keresek Budapesten.