Üdv4 Párral ismerkednék

Sziasztok. Budapesten, most vasárnap délutánra, kora estére keresünk fiatal srácot, max 35 éves korig, lehetőleg nagyobb mérettel
Privát üzeneteket várunk.

Sziasztok! Kifejezetten sportos izmos férfit keresünk, 30 év felett!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Csak hetero jöhet szoba! Diszkréció adott és elvárt!
Hármas, cuckold stb!
Budapest - Pest megye!
Sziasztok szép estét kedves hetero lányok és párok!Mit szólnátok egy nem kamus igényes jófej pasihoz Cegléd Albertirsa Monor Vecsés Dabas Lajosmizse Budapest környékén
Ismerkednénk a környékünkről az adatlapunk szerint. Épp arra járok, most ráérek kategória nem érdekes számunkra
Sziasztok! Társaságot keresek ma estére hölgy, hölgyek vagy pár személyében hetero alapon! Részletek privátban! Mindenkinek jó keresgélést!
Sziasztok!
Ma este (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos pasi vagyok!
Írjatok!
Ma este (szombat) autós kaland Győrben?
Írjatok!
Fiatalos 20-as éveiben járó srác ismerkedne hetero alapon. Álagos testalkat, utazni tudok. Privában írjatok!
Ma estére fogadni tudó 50 feletti hölgyet vagy párt keresek heteró alapon Budapesten és környékén. 40-es, ápolt, igényes pasi vagyok.
Sziasztok Ma estére keresek Bp-i párt ,hölgyet , jó kis kalandra
Sziasztok! Ma estére keresünk hellyel rendelkező fejér megyei pasit, telefonszámos privát levelekre várunk! Csak annak válaszolunk aki telszámot ír, és szimpatikus!
Sziasztok van itt nö pár aki szertne egy igazan jofej laza sraccal talakozni intim 21.5cm budapesten keresek .
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék lehetőleg hosszú távú kapcsolat reményében
Sziasztok! Igényes párhoz csatlakoznék. Pest,Fejér-megye. Én 37-éves és 191 magas vagyok. Férfias és kitartó
Sziasztok.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot.
Észak-Dunántúlon ma és holnap csatlakoznék intelligens, ápolt párhoz hármas vagy cuckold örömökre.
Hetero, 177/76, ápolt, tanult, hetero pasi vagyok.
Kérem csak olyan párok, akik mernek is találkozni. Utazni tudok.
Esetleg hotelban erre felé pihenő párt a szobájában is meglátogatnék a hölgy örömére ma vagy holnap.
Priviben írjatok.
Szép napot.
Budapest és környékéről keresek a hétvégére, írj.
Sziasztok!
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Heteró alapon ,budapesti párral ismerkednék!
Átlagnál nagyobb mérettel rendelkezem...
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Írjatok!
Esztergom + 40km körzetéből találkoznék nőkkel, párokkal.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Illetve, kisebb baráti társaságokhoz csatlakoznék.
Intim méretem az átlagnál nagyobb: 19/6
Voltam már párokkal 3-as és cuckold témában is.
Szép estét! Csatlakozna hozzánk 1 jó farku pasi akivel ketten egyszerre dugnánk a párom punciját aztán jól teleélvezné, utána a torkát is? Romák ne max 50 éves korig! Pestmegye! Kizárólag most éjszakára ! Viber elérhetőséget írj!