Pécs és környékén valaki(k)?
40 es párként keresünk nagyméretű pasit budapesten szombat este meglátogatnánk.
Sziasztok
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…
Moto
Spontán találkozóra keresek VALÓS párt…

Moto
Üdv mindenkinek!
Holnapi szabad estémet szívesen tölteném pár társaságában!
Cuckold,szerepjáték,édeshármas és bármilyen nektek tetsző játékban szívesen benne vagyok csak engedjétek szabadjára a fantáziátokat!
Cuckold,szerepjáték,édeshármas és bármilyen nektek tetsző játékban szívesen benne vagyok csak engedjétek szabadjára a fantáziátokat!
Sziasztok,
Budapesten párokat kukkolnék vagy puncit nyalnék, miközben dugják. Fucklicking.
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom!
Budapesten párokat kukkolnék vagy puncit nyalnék, miközben dugják. Fucklicking.
Viber van, utazni tudok, Budapesten lakom!
sziasztok! nyiregyhaza-újfehértó környékéről lány-nő esetleg pár,ma estére,vagy holnap estére?
Sziasztok! Békéscsabán párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok.
Mindkét félről szopni szerető párt keresek!
Sziasztok! Van esetleg olyan Hölgy vagy Pár akik egy Középkorú Férfi társaságát keresik kellemes érzéki kapcsolatra!
Sziasztok!
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Esztergom nyaraló részen lenne hely egy hölgy vagy párnak, március 4-5.-én, ott alvás is megoldott..
Szóló pasi vagyok, 178 magas 44 éves 82 kg borotvált, írjatok privatban ha lenne kedvetek egy laza hétfő keddhez, akár wellnesshez is…
Sziasztok!
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Még mindig keresnénk a március 11.-el kezdődő hét valamelyik napjára, egy sportos, (de legalább ne pocakos) masszírozást tanult pasit, hölgytagunk részére, ahol a masszírozás intim masszázsba menne át. Hogy mi lesz a vége, akár szexbe torkollik csak rajtad múlik, mennyire húzod fel, hölgytagunkat.
Sziasztok!
Kár, hogy mosanság nem szervez pár creampie bulit! Szívesen mennék Bp Dunaújváros, Kecsemét között bárhová, ilyenre.
Pécsett fogadnék szimpatikus, ápolt, intelligens párt belvárosi lakásomban.
Üdv mindenkinek!
Miskolci lakásomba várok párokat. Hozd el a feleséged és nézd hogy kényeztetem
Sziasztok! Ma estére keresünk hellyel rendelkező urat! Székesfehérvár környékéről! Telefonszámos levelet várunk!
Szolnok kke
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna
50+ hapsi értelmes, igényes emberekkel
/ L & F párral barátkozna

Budapesten ma kora este fiatal pár nézne masztit, szimpátia esetén több is lehetséges, helyed legyen, írj üzenetet.
Sziasztok! 31 éves, önmagára is igényes pasiként szeretnék eltölteni néhány izgalmas órát egy kedves nővel/párral ma este/szombaton. Viber elérhetőség alap, utazni tudok. Ha esetleg szimpatikus lennék, kérlek jelezzétek és privátban felveszem a kapcsolatot. Üdv: D