Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, társasághoz akár még ma esti találkozóval Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád megyében.
Várom uzeneteteket!
Szívesen csatlakoznék párokhoz, társasághoz akár még ma esti találkozóval Bács-Kiskun, Csongrád-Csanád megyében.
Várom uzeneteteket!
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk
Punciba élveznék, akár hosszú távon is! Pusztán az élvezetért, vagy ha szeretnéd, akár teherbe is ejtelek megbeszélés alapján. Lányok, párok, írjatok! Leszbikus párok is fordulhatnak hozzám, ha spermadonorra van szükségük.
Boldog Nőnapot a hölgyeknek!
Most d'un lenne hölgy v pár akinek van kedve kalandozni? Szépvölgyi? Vagy máshol ?
Most d'un lenne hölgy v pár akinek van kedve kalandozni? Szépvölgyi? Vagy máshol ?
Sziasztok. 45éves, igényes, egyedülálló pasi, párhoz csatlakozna a hőlgy örömére. Akár, intím masszázs vagy amit szeretnétek. Személyes tali, ha minden ok, jöhet a folytatás. Győr
Sziasztok!
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
26 éves, jó méretű pasi vagyok, csatlakoznék párokhoz akár ma este, utazni tudok, távolság nem gond
Sokmindenre nyitott vagyok
Jövőhét szombatra keresünk két bevállalós 25 év alatti srácot!
Lent leszünk a nyaralóba (Csege). belső levélben várjuk a jelentkezőket!
Lent leszünk a nyaralóba (Csege). belső levélben várjuk a jelentkezőket!
Sziasztok!
Ma pár aki nagy méretű,extra igényes pasit keres?
Ma pár aki nagy méretű,extra igényes pasit keres?
Sziasztok írtam.
(Ez egy válasz izgipárpasit üzenetére (2024. 03. 08. péntek 07:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 08. péntek 07:35

Sziasztok! Ma este felé egy igényes, normális, kedves férfi aki csatlakozna? Pesten leszünk. Tervezünk este egy kis swinger klub látogatást is akár oda is elkísérhetne minket.
Sziasztok.
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm.
Nőnap alkalmából ismerkednék párral hétvégi találkozóval.
Győr és Balaton felvidék, illetve észak dunántúli régióban utazni tudok.
177/75, magára adó, ápolt, diszkrét, hetero pasi vagyok.
Viber ok.
Privát üzenetben írjatok.
Köszönöm.
Sziasztok Sümeg környékén pár nő vagy pasi?
Hely van minden jóra
Hely van minden jóra
Sziasztok! Ma este felé egy igényes, normális, kedves férfi aki csatlakozna? Pesten leszünk. Tervezünk este egy kis swinger klub látogatást is akár oda is elkísérhetne minket.
Sziasztok. Ma este párhoz csatlakoznák. Győr és környékén.
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma
Sziasztok! Spriccelő puncit keresek!
Sziasztok
Március 11-12én napkőben ráérő hölgyet , párt keresek. Írj bátran minden megoldás érdekel!
Kecskemét kk utazni tudok.
Március 11-12én napkőben ráérő hölgyet , párt keresek. Írj bátran minden megoldás érdekel!
Kecskemét kk utazni tudok.
Nagyon Boldog Nonapot Holgyeim! Kinek adhatom at ma delkorul az ajandekjat Budapesten?
Kaposváron van olyan hölgy vagy pár akiknek kellene meg egy diszkrét férfi? Nem vagyok független, ezert kevés a szabadidőm. Ha így is jó keressetek. Ha igen akkor írj privire viber elérhetőseget!
Sziasztok esetleg hölgy vagy pár Dunaújvárosban keresk férfi be szállót?
Szívesen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez
Szívesen csatlakoznék párokhoz, hölgyekhez
Sziasztok!Olyan (28-36 éves korig normál testalkattal kinézettel) rendelkező férfit vagy hölgyet aki masszírozó na egy párt ha esetleg komolyan rá fordulna a dolog nem lennénk ellene !!! Utazni tudót keresünk csak!privátban várjuk a jelentkezőket !