Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.
Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.

Nekem régi vágyam , hogy egyszer úgy nyalhassak egy szép puncit , hogy 69-ben vagyok a csajszival , miközben őt a párja hátulról , kutya pózban döngeti ! Így talán a tele élvezett punciát is tisztára nyalnám..Ilyen párt keresek , akivel ezt megélhetném ! Budapest vagy Pest megyében bárhol.....
16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Sziasztok Csütörtökön megyek Szolnok-Budapest-Győr útvonalon szívesen találkoznék egy helyes párral akiknek teljesíthetem a vágyaikat írjatok pm üzenetbe bátran
34 éves sportos alkatú 18cm a farok mérettel szívesen társulnék

Sziasztok mikorra kerestek és hol?
(Ez egy válasz X üzenetére (2024. 03. 13. szerda 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 13. szerda 14:06
Törölt felhasználó (4737300)

Cuckoldra keresünk sportos pasit 30 éves korig.
Ma Budapesten párt kukkolnék, vagy adott esetben be is szállnék. Hely ok, privátban keressetek.
Sziasztok!
Van Veszprém környékén olyan pasi aki most (2 órán belül) meglátogatna minket?
Van Veszprém környékén olyan pasi aki most (2 órán belül) meglátogatna minket?
sziasztok! nyiregy-újfehértó környékéröl ismerkednék párral, remélem hamarosan találkozunk,.
sziasztok, Keszthelytől 10km-re titkos találkákra van egy kiadó kis hegyi házikó. ha valakit érdekel keressen privátban. megegyezés szerint.1-1órára kiadó.
Sziasztok, kemény, kitartó, eres fasszal szexpartnert keres egy szexi fuggetlen maci, párhoz is csatlakozom. Képeim, videóm az adatlapomon vannak. Keressetek bizalommal. Helyem is van.
Párt keresek ahol mindkét fél szeret cumizni!
Sziasztok! Hétfőn délelőtt hölgyhöz, párhoz csatlakoznék hetero alapon!
Sziasztok
2024.03.16.-án swinger bulit tartunk Nyíregyházán. Ha egy kellemes de egyben egy izgalmas estét szeretnétek egymással eltölteni vagy éppen a többes gabalyodás szerelmesei vagytok,itt arra is van lehetőségetek.Minden adott hozzá jakuzzi,szauna,szexhinta,tantra fotelek,a merészebbeknek andráskereszt.Finom ételek,tánc,zene és nem utolsó sorban forró hangulat,vidám defogadó társaság.Várjuk hölgyek,párok jelentkezését üzenetben.Fiúkat majd mi keresünk. További szép napocskát vagy estét. Puszi Kata

Ma vagy holnap hölgy vagy pár nem keres pasit a déli parton, vagy közelében? Somogy vagy Tolna megye előnyben.
Sziasztok! Fiatal, sportos, potens pasiként csatlakoznék párokhoz, esetleg solo nőkhöz! Extrán nagy és vastag intimmel rendelkezem, amit használni is tudok. Utazni is tudok!
Sziasztok! Párhoz csatlakoznék a hölgy örömére …Utazni tudok.
Pisi szex kedvelő hölgyet keresek aki le pisílne.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.
Illetve pisilés után szívesen ki nyalnám.
Pártokhoz is szívesen csatlakoznák pisilös szex hez akár spermás puncit nyalnák.