Párral ismerkednék..Én Budapesti átlagos,szolid heteró 41 éves Férfi.Infók adatlapomon Bp. és környéke
Sziasztok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este vagy éjszaka!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!Fényképet emailben tudok küldeni;Akár csak kukkolás is érdekelne!Privát üzeneteket várok!
Hölgyet vagy párt keresek akikhez csatlakozhatnék ma este vagy éjszaka!Ápolt, igényes 40 éves férfi vagyok Budapestről!!Fényképet emailben tudok küldeni;Akár csak kukkolás is érdekelne!Privát üzeneteket várok!
Sziasztok! Olyan párt keresünk, aki szívesen venné +2 férfi csatlakozását! Sportos férfiak vagyunk, 19 és 23-as mérettel! Korunk: 42 és 37! Szinte bárhova elutazunk

Sziasztok ma estére keresünk hetero ffit harmadiknak, hely jó lenne. Kecskemét környékén
Sziasztok! Békéscsabán kedves párhoz csatlakoznék...negyvenes sportos férfi vagyok...üdv.
Sziasztok ! Szekszárdi párhoz házaspárhoz csatlakoznék diszkréten hármas gabalyodáshoz. Várom privát üzeneteket.
sziasztok olyan pasi vane itt akit izgatna ha elotte dugjak gasznaljak a feleseget? Hely kellene utazni tudnek!
Sziasztok! Hölgyet keresek Április 1-3 ig Zala megyèbe egy kellemes fahàzas dèzsàs pihenèsre,lehet szingli de akár fèrjnèl is ,jelentkezni privàtban! P
Sziasztok! 37 éves,magas,férfias,kitartó vagyok.Igényes párokhoz csatlakoznék Pest,illetve fejér megyében.
Sziasztok! Ma szívesen fogadnék csendes otthonomban Gödöllőn hölgyet vagy párt.Kölcsönös szimpátia esetén várlak szeretettel.Várom üzeneted!
Sziasztok! Esetleg pár? Pàrcsere négyes gabalyodàs!!
(Ez egy válasz Cuckveszp üzenetére (2024. 03. 15. péntek 23:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2024. 03. 15. péntek 23:00

16. szombat délután Veszprém környékéről pasi aki beszállna hozzánk?
Sziasztok. Ma estefele párhoz csatlakoznák.
Sziasztok! Hölgyet keresek Április 1-3 ig Zala megyèbe egy kellemes fahàzas dèzsàs pihenèsre,lehet szingli de akár fèrjnèl is ,jelentkezni privàtban! Sziasztok
Sziasztok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Ma (szombat) autós kaland Győrben?
Hölgyek, párok írjatok! Igényes, izmos, nagyobb farkú pasi vagyok!
Többes tapasztalatom van!
Írjatok!
Sziasztok! Párokhoz csatlakoznék harmadiknak.
Sziasztok!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Párhoz csatlakoznék ma délelött!
Vecsés-Cegléd vonalon!
Szóló pasit keresúnk állandó partnernek adatlapunk szerint
Sziasztok párok hoz csatlakoznék kor alkat nem számít. Csak menjetek is találkozni.irj privátba.....

Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.
Kisvárda környékén, ma napközben keresek, lányt, párt ahogy szeretnétek. Én ápolt, sportos, igenyes pasi vagyok.